بهزی

جست و جو در بهزی...

معرفی انواع دریل

زمان مطالعه 1 دقیقه

معرفی انواع دریل

انواع دریل و کاربردهایشان:

دریل معمولی یا خانگی

اولین نوع دریلی که هر کسی با آن آشنایی دارد ابزاریست که فقط با چرخش مته روی سطح مورد نظر سوراخ ایجاد می‌کند. این نوع دریل‌ها ساده‌ترین نوع دریل هستند که تنها کاربردشان ایجاد سوراخ در سطوحی نظیر پلاستیکی و چوبی است. هرچند همین نیز بستگی به قدرت مته آن دارد و شاید تمامی دریل‌های ساده موجود در بازار قدرت کافی برای دریل کردن چوب را نداشته باشند. بنابراین هنگام خرید دریل باید به اینکه چه چیزی را می‌خواهید دریل کنید و حتی حفره ایجاد شده می‌خواهید چه سایزی باشد نیز دقت کنید.

دریل چکشی

دریل چکشی یکی از انواع دریل است که این روزها طرفداران بسیاری کسب کرده است. این نوع دریل را یک دریل دوکاره می‌شناسند چرا که دو عملکرد دریل کردن و ضربه زدن را انجام می‌دهد. برای مواقعی که می‌خواهید به روی سطوح سخت‌تری نظیر سطوح بتنی دریل کنید نیاز به چنین دریلی خواهید داشت که همزمان که عمل دریل کردن را انجام می‌دهد به سطح ضربه نیز وارد کند تا با این کار سوراخ ایجاد کند. نکته مهمی که این دریل‌ها را محبوب کرده است همین قابلیت دوکاره بودنشان است. یعنی اگر نیاز نباشد می‌توانید حالت چکشی آن را غیرفعال کنید و همانند یک دریل معمولی از آن استفاده کنید.

چکش تخریب

بسیاری ممکن است چکش تخریب و دریل چکشی را با هم اشتباه بگیرند. اما چکش تخریب کاربردی متفاوت از دریل چکشی دارد اما آن را برادر بزرگ‌تر دریل چکشی می‌دانند چرا که معمولاً ظاهری شبیه به این نوع دریل دارد با این تفاوت که گاهی کمی بزرگ‌تر و گاهی خیلی بزرگ‌تر از یک دریل چکشی است. مکانیزم چکشی این نوع دریل‌ها خیلی قدرتمندتر از یک دریل چکشی است و معمولاً کاربرد خانگی ندارند و همانطور که از نامشان پیداست ابزاری برای تخریب هستند که این کار را همراه با دریل کردن و ضربه زدن به سطوح سختی همانند بتن، فلز یا چوب انجام می‌دهند. از چکش تخریب برای تخریب سنگ، آجر و آسفالت نیز استفاده می‌شود.

دریل پیچ گوشتی

در حقیقت پیچ گوشتی شارژی یا برقی را یک دریل نمی‌دانند اما این ابزار ظاهری کاملاً شبیه به یک دریل معمولی دارد و همانند یک دریل کار می‌کند با این تفاوت که قدرت کمتری از یک دریل استاندارد معمولی دارد و بعنوان پیچ گوشتی استفاده می‌شود. اگرچه یک دریل پیچ گوشتی هم می‌تواند سوراخ کوچکی در دیوار ایجاد کند اما معمولاً برای این کار پیشنهاد نمی‌شود و توصیه می‌شود همان عمل پیچ کردن را انجام دهد. این ابزار برای بستن پیچ‌های ریز جعبه‌های برق، بستن صفحات سوئیچ و هر مکان دیگری که نیاز به یک پیچ گوشتی دارید مناسب است و به طور کلی به جای پیچ گوشتی دستی استفاده می‌شود.

دریل برقی بهتر است یا دریل شارژی؟

یکی از سوالاتی که ممکن است هنگام خرید دریل بوجود بیاید انتخاب بین دریل برقی و دریل شارژی است. نکته‌ای که بین این دو نوع دریل وجود دارد این است که منبع تغذیه انرژی یکی برق و دیگری باطری است. برخی معتفدند دریل برقی با توجه به اینکه دائم به برق متصل است مدت زمان بیشتری می‌تواند کار کند و قدرت بیشتری دارد. این در حالیست که وقتی با یک دریل شارژی کار می‌کنید بعد از مدتی نیاز به شارژ یا تعویض باطری خواهید داشت. از سوی دیگر، نبود سیم در دریل شارژی کار را برای بسیاری آسان‌تر کرده است و می‌توانند در جاهایی که پریز برق نیست یا خیلی از محلی که می‌خواهید دریل کنید دور است به کمکتان بیاید.

بنابراین انتخاب بین دریل شارژی و برقی خیلی بستگی به نوع کار و همینطور مدت زمان کار خواهد داشت. بعنوان مثال برای یک مصرف خانگی شاید یک دریل شارژی ساده کافی باشد اما برای یک کارگاه شاید انتخاب دریل برقی بهتر باشد.

از نظر عملکرد معمولاً دریل‌های شارژی و برقی قدرت یکسانی دارند. دریل‌های شارژی با ولتاژهای متفاوتی در بازار موجود هستند که با توجه به نیاز کاربر انتخاب می‌شوند. هرچه ولتاژ یک ابزار برقی بیشتر باشد قدرت بیشتری خواهد داشت و معمولاً دریل‌هایی که قدرت بیشتری دارند ویژگی‌های متفاوت‌تری برای عرضه دارند. در عین حال ممکن است بزرگ‌تر و سنگین‌تر نیز باشند.

مته نیز به اندازه دریل اهمیت دارد

اگرچه اغلب افراد هنگام خرید دریل به نوع دریل، عملکرد و قدرت آن توجه دارند اما مته نیز بخش جدانشدنی هر دریل است که از اهمیت بالایی برخوردار است. مته‌ای که ضعیف باشد ممکن است در کار شما نیز تأثیر منفی بگذارد. بنابراین بهتر است سایزها و انواع مته را نیز بشناسید و برای پروژه‌هایتان تهیه کنید تا هر بار کار مورد نظرتان را با مته مربوطه انجام دهید.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.