✨تسطیح خاک
🔸🔹بعد از حفاری محل استخر و اتمام عملیات گودبرداری ، در مرحله بعدی خاک را جهت ادامه عملیات عمرانی تسطیح نموده و عملیات کف سازی استخر آغاز میشود . این عملیات شامل تسطیح کف استخر به همراه کمپکت کردن شن و خاک کف استخر است که باید توسط دستگاه های کمپکت انجام شود.
✨آرماتور بندی استخر
🔸🔹در صورت نیاز به ساخت استخر بتنی پس از مرحله تسطیح کف استخر مرحله بعدی ، آرماتور بندی استخر است که باید با توجه به شرایط فنی استخر و محاسبات دقیق وزن سازه انجام شود . انتخاب نوع آرماتور و نحوه چینش آنها در کیفیت نهایی کار بسیار تاثیرگذار است و حتما باید از اکیپ های متخصص در این امر بهره جست .
✨لوله کشی استخر
🔸🔹در این مرحله باید نهایت دقت را در اجرای اتصالات به خرج داد چرا که شبکه تأسیسات استخر در زیر بتن ریزی باقی میماند و امکان تعمیر یا بازسازی آن بسیار سخت و دشوار است . دقت کافی شود که تمام شبکه لوله کشی مورد نیاز نصب شده باشد و مورد تست فشار و نشتی قرار گیرد.
✨چراغ استخر و سیم کشی استخر
🔸🔹سیم کشی استخر ، مرحله بسیار مهم و نیاز به دقت بالا قبل از پوشش استخر ، برای استفاده برق به داخل کاسه استخر جهت تخلیه آب ، تصفیه آب و چراغ استخری و روشنایی زیر آب به سیم کشی مناسبی برای انجام تاسیسات الکتریکی و تامین نیروی برق مورد نیاز میباشد.
✨بتن ریزی استخر
🔸🔹مهمترین عملیات در مرحله ساخت استخر بتنی عملیات بتن ریزی استخر میباشد . حساسیت ویژه در بتن ریزی استخر و استفاده از مواد مقاوم کننده بتن مخصوصا فوق روان کننده بتن و الیاف بتن میتواند باعث افزایش مقاومت مکانیکی بتن و آب بندی استخر در مرحله بتن ریزی گردد.
✨آب بندی استخر یا عایق کاری استخر
🔸🔹آب بندی استخر چه پس از ساخت استخر بتنی و چه پس از ساخت استخر با بلوک امری لازم الاجرا و ضروری است که باید با حساسیت های ویژه ای انجام پذیرد . ایزولاسیون استخر جزو حساسترین مراحل ساخت استخر میباشد.
✨کاشی کاری استخر
🔸🔹پیمانکار ساخت استخر نقش اصلی کیفیت نهایی را در کاشیکاری استخر به عهده دارد . کاشیکاری استخر با تمام کاشی کاری های دیگر متفاوت است . به هیچ عنوان عملیات کاشیکاری استخر را به کسی که کاشی کاری معمولی را فراگرفته نسپارید.