بهزی

انواع نقاشی ساختمان

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع نقاشی ساختمان

تنوع در نوع نقاشی‌های ساختمان به دلیل وجود رنگ‌های گوناگونی است که وجود دارد. پس نقاشی ساختمان را می‌توان براساس نوع رنگ آمیزی به شکل زیر دسته بندی کرد:

نقاشی ساختمان با رنگ روغن

همانطور که از نام این روش مشخص است، نقاشی را به وسیله‌ی رنگ‌هایی انجام می‌دهند که محلول در روغن هستند. از این روش بیشتر برای رنگ آمیزی آشپزخانه استفاده می‌کنند. زیرا به راحتی قابل شست و شو هستند و تنها با یک پارچه‌ی نم دار می‌توان لکه‌ها را از بین برد. علاوه بر این از رنگ‌های روغن برای رنگ آمیزی درب و پنجره‌ها نیز استفاده می‌کنند. از آنجایی که درب و پنجره همواره در معرض آب، باران و رطوبت قرار دارند، مستعد زنگ زدگی و پوسیدگی هستند.اما نقاشی آن‌ها با رنگ‌های روغنی می‌‌تواند این اتفاق را به تعلیق بیندازد. یکی دیگر از موارد استفاده از رنگ‌های روغنی، نقشای و رنگ آمیزی راهروها و مکان‌های پر رفت و آمد است. در این محیط‌ها به دلیل رفت و آمد زیاد، دیوارها زود غبار آلود می‌شوند. پس استفاده از رنگ‌های روغنی در این مکان‌ها، زحمت پاک کردن دیوارها را کمتر می‌کند. بهتر است بدانید که نقاشی سقف ساختمان‌ها با رنگ روغن کار اشتباهی است.زیرا رنگ روغن می‌تواند نور را منعکس کند و این مسئله سبب می‌شود تا چشم‌های شما اذیت شود. به همین دلیل است که معمولا برای رنگ آمیزی و نقاشی سقف، از رنگ‌های پلاستیک استفاده می‌کنند.

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

نقاشی ساختمان با این رنگ‌ها بسیار راحت است. زیرا رنگ پلاستیک حلال در آب است و علاوه بر بوی کمی که دارد خیلی سریع خشک می‌شود. بهتر است بدانید که قیمت نقاشی ساختمان با رنگ‌های پلاستیکی به صرفه تر از رنگ‌های روغنی است. دو نوع نقاشی ساختمان با رنگ‌های پلاستیکی وجود دارد که عبارتند از:

نقاشی ساختمان با رنگ تمام پلاستیک نقاشی ساختمان با رنگ نیمه پلاستیک
شما با استفاده از نقاشی ساختمان با رنگ تمام پلاستیک، کیفیت بالاتری نسبت به نیمه پلاستیک دریافت خواهید کرد. این رنگ کمی هم قابل شست و شو است. تنوع رنگ در رنگ‌های پلاستیکی، دست شما را برای زیبایی رنگ آمیزیتان باز گذاشته است. کاربرد این نوع رنگ آمیزی در مناطق گرم و خشک بیشتر است، زیرا این رنگ‌ها با گرما تطابق پذیری بالاتری دارند. در نهایت انتخاب این نوع نقاشی ساختمان می‌تواند معقولانه ترین تصمیم برای شما باشد.

نقاشی ساختمان با رنگ آکریلیک

این رنگ‌ها نیز همانند رنگ‌های پلاستیک، حلال در آب هستند و رنگ آمیزی با آن‌ها بسیار راحت است. اما تفاوت قابل توجه آن با رنگ‌های پلاستیک این است که این رنگ‌ها قابل شست و شو هستند. استفاده از این رنگ‌ها برای نقاشی ساختمان یکی از روش‌های جدید و مدرنی است که طرفداران زیادی پیدا کرده. رنگ‌های آکریلیک مانند رنگ‌های روغنی به طور ۱۰۰ درصد قابل شست و شو نیستند اما تا حد زیادی از این ویژگی برخوردارند. به عنوان مثال می‌توان گفت که تقریبا ۹۰ درصد ضد آب هستند.این نوع رنگ‌ها به دلیل غلظت بالاتری که نسبت به رنگ‌های روغنی دارند، خیلی بهتر می‌توانند ترک دیوارها را پوشش دهند و از عمر بالاتری برخوردارند. از رنگ‌های آکریلیک می‌توان در نقاشی ساختمان دیوار آجری، گچی، بتنی یا هر چیز دیگری استفاده کرد. علاوه بر این از رنگ‌های آکریلیک به عنوان ضد زنگ و رنگ آمیزی فلزات نیز استفاده می‌کنند.

نقاشی ساختمان با کینتکس

رنگ‌های کینتکس در انواع مختلفی وجود دارند که می‌تواند تنوع در رنگ آمیزی را به ما بدهد. انواع رنگ‌های کینتکس عبارتند از:

رنگ کینتکس روغنی رنگ کینتکس پلاستیک رنگ کینتکس آکریلیک
علاوه بر این، بافت رنگ‌های کینتکی در سه درجه‌ی ریز، درشت و متوسط وجود دارد. از بافت درشت رنگ‌های کینتکی برای پوشش دهی به ترک‌های دیوار، برآمدگی‌ها و قسمت‌هایی از دیوار که نیاز به بازسازی و تعمیر دارند استفاده می‌کنند. از رنگ‌های کینتکس روغنی در نقاشی نمای ساختمان‌ها استفاده می‌کنند. زیرا مهم ترین ویژگی رنگ‌های روغنی مقاومت در برابر آب، باد و رطوبت است. یکی از نکاتی که در زمان استفاده از رنگ‌های کینتکس باید به آن توجه داشته باشید این است که، هیچگونه نم یا رطوبتی نباید در زیر آن وجود داشته باشد. زیرا در این صورت زحمات شما به طبله شدن دیوار و فروریختن رنگ، به هدر خواهد رفت. به طور کلی رنگ‌های آکریلیک نسبت به رنگ‌های روغنی قابلیت تمیز شدگی کمتری دارد و با گذشت زمان با کاهش کیفیت آن رو به رو خواهید شد. علاوه بر این نمی‌توان آن را روی رنگ‌های روغنی استفاده کرد.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.