بهزی

جنس مواد اولیه ظروف یکبار مصرف

زمان مطالعه 1 دقیقه

جنس مواد اولیه ظروف یکبار مصرف

* پلاستیک:

پلاستیک در رنگ‌های مختلف موجود است، بنابراین می‌توانید ظروف پلاستیکی یکبار مصرف خود را با تم مهمانی یا رنگ‌های مورداستفاده داخل رستوران خود هماهنگ کنید، بااین‌حال گران‌تر از کاغذ و فوم است و سازگار با محیط‌زیست نیست. بشقاب‌های پلاستیکی اغلب می‌توانند؛ مانند ظروف چینی زیبا به نظر برسند، زیرا سبک‌های تزئینی زیادی وجود دارد.

* کاغذ:

کاغذ به‌راحتی قابل نگهداری است. همچنین به‌طورکلی بسیار دوستدار محیط‌زیست است. بااین‌حال، ظروف یکبار مصرف کاغذی بدون پوشش، می‌توانند چربی و سایر مواد غذایی را جذب کنند و همچنین می‌توانند زیر وزن مواد غذایی سنگین‌تر فروبروند. اندازه‌های مختلف بشقاب‌هایی کاغذی در همه‌جا از فست‌فودی‌ها گرفته تا استادیوم‌های ورزشی و فروشندگان خیابانی استفاده می‌شود. کاغذ همچنین دارای رنگ‌ها، چاپ‌ها و طرح‌های فراوانی است و در صورت نیاز می‌توان آن را سفارشی کرد.

* فوم:

فوم بسیار محبوب، سبک، ارزان و یک ماده عایق خوب است، بنابراین برای غذاهای گرم عالی است، اما برای استفاده در مایکروویو نامناسب است و سازگار با محیط‌زیست نیست. فوم در رنگ‌های خنثی از جمله سیاه، سفید و طبیعی موجود است، بنابراین در صورت لزوم با هر تمی ترکیب می‌شود.

جنس مواد اولیه ظروف یکبار مصرف

🔸 مزایای ظروف یکبار مصرف 🔸


➖ طرح پذیری بر روی سطح

➖ مقاوم در برابر مواد الکلی

➖ دارابودن شفافیت

➖ قابلیت شکل‌پذیری

➖ صرف انرژی کمتر در تولید

جنس مواد اولیه ظروف یکبار مصرف

🔶 بررسی کاربردهای ظروف یکبار مصرف 🔶

هیچ شکی نیست که ظروف یک‌بارمصرف جایگاه بسیار مهمی در زندگی ما دارند. از ظروف یکبارمصرف می‌توان برای نگهداری تقریباً همه چیز استفاده کرد.

🔸 پخش غذا: ظروف یکبار مصرف برای نگهداری و حمل و نقل مواد غذایی در رستوران‌ها، کافه‌ها، کترینگ‌ها و… استفاده می‌شود.

🔸خرده فروشی: ظروف یکبار مصرف برای بسته بندی و عرضه در فروشگاه‌های خرده فروشی به کار می‌روند.

🔸 پزشکی: این ظروف حتی برای نگهداری و حمل و نقل لوازم پزشکی مانند انواع داروها استفاده می‌شود. آنها همچنین برای بسته بندی زباله‌های پزشکی مناسب هستند.

🔸 صنعتی: ظروف یکبار مصرف برای نگهداری و حمل و نقل انواع محصولات صنعتی مانند مواد شیمیایی، رنگ و حلال‌ها استفاده می‌شود.

🔸 خانگی: این ظروف حتی در خانه نیز کاربردی هستند و مناسب نگهداری بلندمدت مواد غذایی نیمه آماده، پخته و خام هستند.

جنس مواد اولیه ظروف یکبار مصرف

🔶 نکات بهداشتی در بسته بندی مواد غذایی در ظروف یکبار مصرف 🔶

نکته مهم در استفاده از ظروف یکبار مصرف به نوع رنگی این ظروف مربوط می‌شود که استفاده از آنها احتیاط بیشتری را می‌طلبد، چرا که اصولاً جنس یک بار مصرف‌ها به‌گونه‌ای است که توانایی نگهداری رنگ را ندارند و هنگام تماس با چای یا غذای داغ رنگ موجود حل شده و لایه‌ای از آن همراه غذا وارد بدن می‌شود.

در هنگام استفاده از ظروف یکبار مصرف باید به علامت اختصاری که در کف ظرف حک شده است، توجه کنید. چون در صورت استفاده نادرست از این محصولات مشکلات زیاد بهداشتی در اثر انتقال منومرهای شیمیایی از ظروف یکبار مصرف به ماده غذایی مشکلات فراوانی مانند انواع اختلالات گوارشی و ریوی و همچنین سرطان و سایر بیماری‌های غیر‌واگیر برای مصرف‌کننده به وجود خواهد آورد. ظروف‌ یکبار مصرف پلی ونیل کلراید (PVC) در بسته‌بندی مواد غذایی مانند گوشت مرغ و ماهی و بسته‌بندی کپسول‌های دارویی، آدامس به کار می‌روند.

بسته‌بندی با این نوع ظروف در مورد مواد خشک زیان چندانی ندارد، اما برای مواد غذایی مرطوب که امکان مهاجرت مونومر آزاد به داخل مواد غذایی و سپس بدن بسیار محتمل است نامناسب هستند. استفاده از ظروف پلی‌استایرنی شفاف(GPPS) تنها برای نوشیدنی‌های سرد مناسب است و برای مواد غذایی داغ مثل چای و قهوه مناسب نیست. ظروف یک‌بارمصرف بی‌رنگ و شفاف فقط برای اغذیه و نوشیدنی‌های سرد مناسب هستند و نباید برای نوشیدنی‌ها و غذاهای داغ استفاده شوند. همچنین ظروف یک‌بارمصرف سفیدرنگ و فوم دار برای مواد غذایی سرد، گرم و مرطوب مناسب هستند، ولی برای مواد غذایی داغ نباید استفاده شوند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.