آشپزخانه صنعتی چیست؟
آشپزخانه صنعتی به همان آشپزخانههای رستورانی یا سایر آشپزخانههای بزرگی که خروجی غذای تعدادی در روز دارند، گفته می شود. برای راه اندازی چنین آشپزخانهای، الگوهای از پیش تعریف شدهای وجود دارد که آشپزخانه را به سه بخش آماده سازی و نگهداری مواد اولیه، طبخ و نگهداری غذا، شستشو و نظافت تقسیم بندی میکند.
زمانی که قصد راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی را دارید، باید پیش از آن برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی اقدام کرده و انتخابی هوشمندانه و کاملا مطابق بر نیازها در این خصوص داشته باشید.
از آن جایی که لیست تجهیزات آشپزخانههای صنعتی بسیار متنوع است، بدون گرفتن مشاوره و یا مطالعه کافی در این خصوص، احتمالا خریدهای اشتباهی خواهید داشت.
لیست تجهیزات آشپزخانه های صنعتی
در این لیست مواردی چون میز دورچین، میز خمیر و وردنه، گاری حمل بار دیگ، میز کار استیل، پاتیل خیساندن برنج، میز کبابکشی، اره استخوان بر، دستگاه خمیرگیر، خلال کن، دستگاه یخساز صنعتی، چرخ گوشت صنعتی، دستگاه سبزی خردکن، اجاق گاز صنعتی، کباب پز گازی، تابه گردان، سرخ کن، دیگ چلویی صنعتی، کانتر گرم خورشت، هود صنعتی، کباب پز تابشی، گرمخانه شیشهای، فریزر و ... اشاره کرد.
در راه اندازی یک رستوران سنتی، حتما به دیگ چلویی صنعتی آشپزخانه نیاز خواهید داشت و کارشناس به شما یاری میرساند تا سایز و ابعاد مناسب فعالیت خود در خرید این دیگ را رعایت نمایید. این موضوع در خصوص سایز موارد از لیست تجهیزات آشپزخانههای صنعتی نیز صدق میکند.
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی در سه گروه آماده سازی و نگهداری مواد اولیه، طبخ و نگهداری مواد غذایی، شستشو و نظافت تقسیم بندی می شوند.