بهزی

اصطلاحات رایج در منوی کافی شاپ ها

کافه و کافی شاپ

زمان مطالعه 1 دقیقه

اصطلاحات رایج در منوی کافی شاپ ها

کافه گلاسه در منوی کافی شاپ

مایع مخلوط با بستنی را گلاسه گویند .از جنس مایع داخل گلاسه برای تزئین روی آن استفاده می شود .قاشق مخصوص برداشتن بستنی در کافه گلاسه , اسکوپ است.

کوکتل در منوی کافی شاپ

اصطلاحات رایج در منوی کافی شاپ ها

به ترکیب بیش از دو نوشیدنی کوکتل گفته می‌شود. کوکتل‌ها شامل دو دستهٔ الکلی و غیرالکلی (ماکتل) هستند. امروزه هزاران نوع کوکتل در جهان وجود دارد که هرکدام با توجه به مواد و نوشیدنی‌ها، آب‌وهوا و ذائقهٔ هر منطقه درست شده‌اند و بعضی از آنها کم‌کم جای خود را در بین مردم مناطق دیگر باز کرده و جهانی شده‌اند. به‌طور مثال، کوکتل موهیتو (Mojito) یک کوکتل کوبایی است که امروزه در اکثر نقاط جهان ازجمله امریکا طرفداران بسیاری دارد.

دتاکس واتر در منوی کافی شاپ

دتاکس واتر آبی است که میوه‌های تازه و سبزیجات را به آن اضافه کرده‌اند که گاهی‌اوقات به آن آب طعم‌دار هم می‌گویند. شما می‌توانید با ترکیب میوه، سبزی و گیاهان مختلف در خانه دتاکس واتر درست کنید.

اسپیلت موز در منوی کافی شاپ

موز اسپلیت یکی دیگر از دسر های بسیار خوشمزه می باشد . موز را به صورت عمودی و از پهلو به دو قسمت تقسیم کرده و در ظرف مناسبی قرار می‌دهیم. در بین دو برش موز، اسکوپ‌های بستنی را قرار داده، روی اسکوپ‌ها خامه شکوفه زده و با میوه‌های مختلف تزیین می‌کنیم.در صورت دلخواه می‌توانید از کمپوت آناناس، شکلات تخته‌ای رنده شده، مغز گردو یا فندق، اسمارتیز یا ترافل‌های رنگی برای تزیین این دسر استفاده کنید.

کرپ در منوی کافی شاپ

اصطلاحات رایج در منوی کافی شاپ ها

نوعی نان کوچک است که در تابه پخته می‌شود. بافت آن نازک‌تر از پنکیک است معمولا داخل کرپ‌ها موز همراه با شکلات صبحانه ریخته می‌شود.

پنینی در منوی کافی شاپ

اصطلاحات رایج در منوی کافی شاپ ها

پنینی هم مثل دیگر محصولات کافی شاپی برای کشور ایتالیاست که فرمول عجیب و غریبی ندارد. یک ساندویچ گریل شده است که داخلش می‌تواند مرغ، گوشت و یا کالباس‌های مختلف باشد که در ترکیب‌های مختلفی درست می‌شود.

آلفردو در منوی کافی شاپ

پاستا لوله ایی + سس آلفردو نوعی سس ایتالیایی است که از خامه پر چرب، پنیر پارمیجانو، کره و فلفل تهیه می‌گردد.

کاربونا در منوی کافی شاپ

اصطلاحات رایج در منوی کافی شاپ ها

کاربونا شامل رشته های نواری پاستا به همراه تکه های گوشت یا مرغ و سس مخصوص است.

اسپرسو در منوی کافی شاپ

اسپرسو نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شده‌است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است.اسپرسو را لوییجی بتزرا، صاحب یک شرکت تولیدی در سال ۱۹۰۳ اختراع کرد. ایدهٔ او وارد کردن فشار به فرایند دم کردن قهوه بود که زمان لازم برای دم کشیدن قهوه را کم می‌کرد. او نام دستگاه جدیدش را ”دستگاه قهوهٔ اسپرسو” گذاشت. اسپرسو در ایتالیایی به معنای سریع است.

کاپوچینو در منوی کافی شاپ

این نوشیدنی در ایتالیا مرسوم است که روی آن یک لایه کف وجود دارد. درواقع کاپوچینو تلفیقی از شیرجوشیده، کف شیر و قهوه است که به نسبت مساوی در فنجان شما وجود دارد. کاپوچینو در لغت به معنی کلاه کوچک است و به لایه کف در بالای قهوه گفته می شود.

موکا در منوی کافی شاپ

موکا قهوه ای محبوب همراه با دسر شکلات است. ترکیب آن اسپرسو و پودر کاکائوی مخلوط با شیر است واین نوشیدنی باز هم یک ایتالیایی محبوب است.کافه موکا نوع شکلاتی کافه لاته است. مانند یک کافه لاته بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه می‌شود اما به آن شکلات شیرین غالباً به شکل پودر کاکائو اضافه می‌شود. موکا را همچنین می‌توان با شکلات تلخ یا شیرشکلاتی تهیه نمود. در برخی کشورها و گویش‌ها کافه موکا را با نام موچاچینو می‌شناسند.منظور از کافه موکا می‌تواند شکلات داغ که به آن مقداری قهوه اسپرسو اضافه شده است باشد. مانند کاپوچینو یک قهوه موکا می‌تواند شامل یک لایه شیر یا خامه به جای شکلات داغ در بالایش باشد. همچنین می‌توان برای خوشمزه تر کردن نوشیدنی اندکی پودر کاکائو یا مارشملو به سطح آن اضافه کرد. نوع سفید قهوه موکا مانند نوع اصلی تهیه می‌شود فقط به جای شکلات معمولی از شکلات سفید استفاده می‌شود.

امریکانو در منوی کافی شاپ

قهوه آمریکانو چیست؟این قهوه با اضافه کردن آب داغ به اسپرسو درست می شود. آب، کمی اسپرسو را تضعیف می کند، حجم قهوه ی بیشتری به شما می دهد، اما با طعم اسپرسو.نوشیدنی که در ابتدا بین سربازان آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم رایج شد. این گونه که آن ها برای رقیق تر کردن و البته افزایش حجم قهوه شان، آب داغ به آن اضافه می کردند و سپس آن را می نوشیدند.

قهوه ترک در منوی کافی شاپ

قهوهٔ ترک(قهوه یونانی)شیوه‌ای برای سرو قهوه است. دانه‌های برشته‌شده و سپس کاملاً پودر شدهٔ قهوه در قهوه‌جوشی به نام جذوه جوشانده و در فنجان سرو می‌شوند. دانه‌های پودر شدهٔ قهوه در فنجان می‌توانند ته‌نشین شوند و برای طعم دادن به قهوه از شکر استفاده می‌شود. این شیوهٔ سرو قهوه در خاورمیانه، شمال آفریقا، قفقاز و بالکان دیده می‌شود.

هات چاکلت در منوی کافی شاپ

هات چاکلت یا شکلات داغ، نوشیدنی با کلاس و پر طرفداری است که روش اصلی طرز تهیه هات چاکلت ، تهیه آن با شکر می باشد که می توان از عسل یا شکر قهوه ای نیز استفاده کرد اما طعم آن کمی تغییر خواهد کرد. مردم اروپا هات چاکلت یا شکلات داغ را با نان هایی به نام کراسان که حلزونی چند لایه می باشد، سرو می کنند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.