بهزی

اصطلاحات منوی کافی شاپ به چه معناست؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

اصطلاحات منوی کافی شاپ به چه معناست؟

اسموتی در منوی کافی شاپ :

اسموتی یا نرم‌نوش یک نوشیدنی مخلوط‌شده و گاهی شیرین‌شده است که از میوهٔ تازه ساخته می‌شود و در برخی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی دارد. علاوه بر میوه بسیاری از اسموتی‌ها دارای یخ خردشده، میوه یخ‌زده، عسل یا شربت و محتویات یخی هستند. از محبوب‌ترین اسموتی‌ها می‌توان به اسموتی موز، اسموتی توت‌فرنگی و اسموتی شکلات اشاره نمود

کافه گلاسه در منوی کافی شاپ :

مایع مخلوط با بستنی را گلاسه گویند .از جنس مایع داخل گلاسه برای تزئین روی آن استفاده می شود .قاشق مخصوص برداشتن بستنی در کافه گلاسه , اسکوپ است.

کوکتل در منوی کافی شاپ :

به ترکیب بیش از دو نوشیدنی کوکتل گفته می‌شود. کوکتل‌ها شامل دو دستهٔ الکلی و غیرالکلی (ماکتل) هستند. امروزه هزاران نوع کوکتل در جهان وجود دارد که هرکدام با توجه به مواد و نوشیدنی‌ها، آب‌وهوا و ذائقهٔ هر منطقه درست شده‌اند و بعضی از آنها کم‌کم جای خود را در بین مردم مناطق دیگر باز کرده و جهانی شده‌اند. به‌طور مثال، کوکتل موهیتو (Mojito) یک کوکتل کوبایی است که امروزه در اکثر نقاط جهان ازجمله امریکا طرفداران بسیاری دارد.

اصطلاحات منوی کافی شاپ به چه معناست؟

آفوگاتو در منوی کافی شاپ :

آفوگاتو یا اصطلاحا قهوه بستنی، دسری است ایتالیایی که از یک یا دو شات اسپرسو داغ با بستنی ترجیحا وانیلی تهیه می شود. البته عده ای از قهوه دمی نیز استفاده می کنند. که چندان مرسوم نیست. در دسته بندی ها، آفوگاتو با اینکه نوشیدنی چندان داغی نیست اما جزو نوشیدنی های گرم محسوب می شود. آفوگاتو در زبان ایتالیایی غرق شده معنی می شود.

دتاکس واتر در منوی کافی شاپ :

دتاکس واتر آبی است که میوه‌های تازه و سبزیجات را به آن اضافه کرده‌اند که گاهی‌اوقات به آن آب طعم‌دار هم می‌گویند.

اصطلاحات منوی کافی شاپ به چه معناست؟
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.