بهزی

دستگاه سرخ کن چیست و چه کاربردی دارد؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

دستگاه سرخ کن چیست و چه کاربردی دارد؟

دستگاه سرخ کن چیست و چه کاربردی دارد؟

سرخ کن دستگاهی است که مخصوص غذاهایی طراحی شده که نیاز به سرخ کردن دارند. عملیات سرخ کردن در این دستگاه ها با سرعت زیادی انجام گرفته و با تنظیم حرارت خود، با کیفیت ترین نوع فست ‌فودها را مهمان سفره های شما می کنند.

این محصول فرقی نمی کند که ساخت چه برندی باشد و در کدام کشور تولید شده باشد. چرا که در هر حالت با داشتن یک المنت گرم کننده و محفظه روغن، ساختار پیچیده ای نداشته و به همین راحتی کار شما را راه می اندازد. در واقع غذا داخل سبد فلزی مذکور قرار گرفته و در داخل روغن جوشیده می شود.

چه امکانات و آپشن هایی بر روی سرخ کن ها قرار داده شده اند؟

بر روی دستگاه سرخ کن معمولاً تایمر هایی تعبیه شده است که به کمک آن ها می توان زمان را به صورت دلخواه تنظیم کرد. آژیر هشدار دهنده پایان عملیات، دستگیره ای که به کمک آن سبد را به داخل روغن داغ انداخته و یا از آن خارج می کنیم، مقیاس نشان دهنده درجه برشته شدن مواد غذایی و از همه مهم تر، فیلتر باد گیری که جهت کاهش و از بین بردن بوی ساطع شده از غذا تعبیه شده است، از مهم ترین قطعات و ویژگی های هر سرخ کن به شمار می آیند.

البته نمی توان منکر اهمیت فوق العاده فیلتر روغن سرخ کن ها شد زیرا باعث افزایش طول عمر دستگاه می شود. نظر به این که المنت گرم کننده در تماس مستقیم با روغن قرار می گیرد در نتیجه اتلاف انرژی در آن ها فوق العاده ناچیز است.

فولاد نرم، جنسی است که اکثر سرخ کن ها را از آن می سازند. در حالی که امروزه شاهد ورود سرخ کن های استیل نیز هستیم که در مقایسه با فولاد نرم، کمتر خورده شده و مقاومت بالا تری دارد اما در عوض دارای قیمت گران تری نیز هستند.

دیگ این قبیل محصولات با دیگ های عادی متفاوت بوده و شکل های مختلفی دارند. دارا بودن آپشن نقطه سرد در بعضی سرخ کن ها باعث می شود که خرده های مواد غذایی که در عمق روغن ته نشین شده اند، باعث لکه دار و سایه شدن روغن نشوند.

چه نکاتی باید در هنگام خرید سرخ‌ کن مورد توجه قرار بگیرند؟

میزان بودجه اختصاص داد شده برای خرید سرخ کن: قدم اول برای خرید هر چیزی این است که میزان پولی که می خواهید برای خرید آن وسیله خرج کنید را مشخص کنید. با این کار ساده کمک زیادی به خود می کنید. چرا که کانون توجه تان روی محصولاتی متمرکز می شود که به قول معروف به جیب شما می خورند.

توجه به تعداد اعضای خانواده: سعی کنید آینده نگر باشید و به این موضوع فکر کنید که سرخ کنی انتخاب نمایید که فردا برای یک مهمانی یا دور همی نیز به راحتی بتوانید از آن استفاده کنید و مجبور به خرید یک دستگاه دیگر نشوید.

توجه به نوع ظرف روغن: محفظه های روغن در هر شکل تولید شده اند اما نوع استوانه ای آنها به صرفه تر و کاربردی تر عمل می کنند. زیرا در آنها به راحتی آب خوردن می توان قطعات بزرگ مرغ و همبرگ را نیز سرخ کرد حتی اگر میزان روغن تان کم باشد. توجه کنید ظروف 4 گوش برای خانواده هایی با اعضای کم مناسب تر هستند

توجه به نوع سبد سرخ ‌کن: اگر چه سبد، قطعه بسیار کارآمدی محسوب می شود که به وسیله آن می توان بدون استفاده از کف گیر عمل سرخ کردن را تنها با اهرم دستی انجام داد. اما در صورتی که سبد از نوع آسانسوری باشد و به دستگاه متصل باشد شما عملاً نمی توانید قطعات غذا را بدون سبد در روغن بیندازید. بنابراین پیشنهاد ما به شما این است که از خرید سبد های آسانسوری صرف نظر کنید. دقت کنید که این گونه سبدها زود تر از نوع دستی نیز خراب می شوند. در عوض می توانید از کفگیری استفاده کنید که به ظرف آسیب نزند.

توجه به چراغ ‌های هشدار دهنده سرخ کن: داشتن چراغ نمایشگر در سرخ کن بسیار می تواند به کار شما سرعت ببخشد. چرا که با یک نگاه کردن ساده به نمایشگر آن می توانید از آماده بودن دستگاه و رسیدن آن به درجه حرارت مطلوب مطلع شوید.

تایمر سرخ کن: بارزترین مزیت سرخ کن های دارای تایمر این است که شما می توانید پس از ریختن مواد به درون روغن و تنظیم زمان مورد نظر، وقت خود را صرف کار دیگری کنید. بدون آن که لازم باشد دم به دقیقه به آن سر بزنید.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.