بهزی

مزیت‌های یونیفرم رستوران

زمان مطالعه 1 دقیقه

مزیت‌های یونیفرم رستوران

استفاده از یونیفرم رستوران مزیت‌های زیادی را به دنبال دارد از جمله باعث زیبایی و جذابیت بالا در میان کارکنان را به وجود می‌آورد هم اینکه کارکنان باید مدت زمان زیادی این لباس را به تن داشته باشند باید احساس راحتی در آن داشته باشند. مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از یونیفرم نظیر:

* شناسایی سریع‌تر پرسنل رستوران

* مسئولیت‌پذیری بالا

* ایجاد اعتماد به نفس برای پرسنل

* تبلیغ برند

✅ شناسایی سریع‌تر پرسنل رستوران

با توجه به بزرگ بودن فضای رستوران برای اینکه بتوان کارکنان را از مشتریان متمایز کردن لازم است که آن‌ها یونیفرم مخصوص داشته باشند این کار به شناسایی هر چه بهتر و سریع‌تر کارکنان از پیشخدمت تا سرآشپز و حتی نیرو‌های خدماتی کمک شایانی می‌کند.

✅ مسئولیت‌پذیری بالا

کارکنان رستوران با استفاده از یونیفرم شناخت کامل‌تری به وظایف خود دارند و احساس مسئولیت بیشتری نیز در قبال کار خود دارند. در واقع یونیفرم می‌تواند به عنوان یکی از عوامل محرک کننده برای کارکنان محسوب شود.

✅ ایجاد اعتماد به نفس برای پرسنل

یونیفرم رستوران به علت طرح و کیفیت بالایی که دارد باعث اعتماد به نفس کارکنان می‌شود و بهتر می‌توانند کارشان را انجام دهند.

✅ تبلیغ برند

رستوران‌ها با طراحی یونیفرم و چاپ برند خود اقدام به بازاریابی و تبلیغات می‌کنند تا به این وسیله برند خود را به سایرین معرفی کنند.

ویژگی‌های یونیفرم کار رستورانی عبارت است از:

▪️ طرح و مدل متفاوتی دارد.

▪️ رنگ‌بندی که برای لباس مورد استفاده قرار می‌گیرد همخوانی دارد.

▪️ از ویژگی‌های لباس رستورانی تبادل حرارت است که به سهولت انجام می‌شود.

▪️ جنسی که برای لباس رستورانی استفاده می‌شود بسیار خنک است.

▪️ لباس ضد چروک و وزن سبکی دارد.

▪️ جنس به کار رفته شده در لباس کار‌های رستورانی معمولاً از‌ترگال یا کجراه است.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.