اگرچه بسیاری از افراد نصب کردن کاغذ دیواری را به افراد حرفهای و کسانی که در این زمینه تخصص دارند واگذار میکنند اما به دلیل اینکه کاغذ دیواری سرعت نصب بالایی دارد و مانند رنگ نیاز به خشک شدن و مشکلاتی از قبیل آن ندارد خود افراد نیز میتوانند این کار را با رعایت چند تکنیک ساده که در این مقاله نیز ذکر میکنیم؛ انجام دهند. ابتدا برای نصب کاغذ دیواری به وسایل مورد نیاز آن و ابزارهایی از قبیل میز کار، نردبان، قلموی بزرگ، کاردک پلاستیکی، غلطک پلاستیکی، شاقول، سمباتمه، متر و قیچی نیاز است که باید آنها را فراهم کرد و در گوشهای نزدیک به محل کار برای مواقع لزوم قرار داد. قبل از نصب کاغذ دیواری باید همهی تابلوها و وسایل روی دیوار را جدا کرد و در صورت نصب کاغذ دیواری بر روی سقف نیز کنتور برق را باید قطع کرد و لامپها و … را جدا کرد. قبل از نصب کاغذ دیواری باید دیوار را زیر سازی کرد و اما منظور از زیرسازی این است که باید نم و رطوبتهای مختلف بر روی دیوار از بین ببریم چون اگر دیوار نم داشته باشد بعد از نصب دچار مشکل میشود بنابراین قبل از نصب باید قسمتهای نم دار را با کاردک فلزی بتراشیم تا جایی که منبع نم از بین برود. پس از انجام دادن این کارهای اولیه طی چند مرحله کاغذ دواری را نصب میکنیم:
مرحله اول: قبل از اینکه کاغذ را بر روی دیوار نصب کنیم و در مرحلهی اول باید دیوار را اندازهگیری کنیم و اندازهها را یادداشت کنیم و بهتر است از بالا و پایین ۵ سانتیمتر را برای درون ریز در نظر بگیریم.
مرحله دوم: بعد از اندازهگیری طول و عرض و ارتفاع دیوار مورد نظر باید به سراغ برش دادن و اندازهگیری کاغذدیواری بر روی میز برویم که برای این کار رول کاغذ دیواری را بر روی دیوار قرار میدهیم و بر اساس اندازه آن سایر قوارهها را نیز برش میدهیم و با کمک یک خط کش برشها را به طور صحیحتر انجام میدهیم. در این مرحله اگر کاغذ دیواری طرحدار باشد و ساده نباشد باید قوارهی دوم را جوری برش دهیم که طرحها در کنار یک دیگر قرار بگیرند و پس از اینکه یک رول را برش دادیم و قبل از رفتن به سراغ رول بعدی بهتر است آن را نصب کنیم.

مرحله سوم: در این مرحله چسب کاغذ دیواری را با توجه به دستورالعملهای درج شده درست میکنیم و برای این کار چسب را در درون یک سطح تمیز و به طوری که کاملا در آب حل شود هم میزنیم.
مرحله چهارم: در این مرحله چسب آماده شده را با استفاده از قلم موی رنگ چسب به پشت کاغذدیواری میزنیم که این کار را از مرکز کاغذ دیواری به سمت لبهها انجام میدهیم و قسمت لبهها را زیاد چسبی نمیکنیم.چسب را به گونهای میزنیم که به اندازهی کافی باشد و از آن نچکد و برای مدت زمان ۵ تا ۱۵ دقیقه زمانی وقت میگیریم که بهتر است برای جلوگیری از مشکلاتی مانند کش آمدن و … این بازه را افزایش ندهیم و بعد از این کارها کاغذ دیواری را از قسمت بالا به سمت پایین نصب میکنیم و با کاردک پلاستیکی چسب کاغذ دیواری را از مرکز به سمت بیرون هدایت میکنیم. پس از چسب زدن یک قواره با کمک تیغ و خطکش لبههای اضافی کاغذ دیوار را برش میزنیم. بعد از نصب کاغذ دیواری ممکن است حبابهایی بوجود بیاید که به مرور زمان و بعد از ۴ الی ۵ روز از بین میرود.