بهزی

فروش انواع موتور برق های دیزل و بنزینی

زمان مطالعه 1 دقیقه

فروش انواع موتور برق های دیزل و بنزینی

اولین موتورهای تولید برق از نوع دیزلی بودند. اما با پیشرفت تکنولوژی، موتور برق نیز تکامل یافته‌است. حتی موتور برق دیزلی کلاسیک که زمانی آلاینده، پرسروصدا و بدبو بودند، در ساختار جدید به یکی از موتور برق‌های ایده ‌آل امروزی تبدیل شده‌اند. موتورهای برق بنزینی و دیزلی دو نوع از این دستگاه‌ ها هستند که نام آنها بسیار شنیده شده است. تفاوت موتور برق دیزلی و بنزینی از نظر ساختار و عملکرد بسیار مشهود است. موتور برق بنزینی معمولاً سبک‌تر، کوچک‌تر و آرام‌تر از موتور برق دیزلی هستند. خرید موتور برق خانگی برای مصارف موقت مناسب‌ است، مانند تأمین برق در پیک ‌نیک، کارگاه کوچک یا در مواقع قطعی.

مزایای موتورهای برق دیزلی
فروش انواع موتور برق های دیزل و بنزینی

قیمت به صرفه‌تر توان، دوام و قدرت بالاتر مصرف سوخت کمتر و بهره‌ وری بیشتر امنیت و ایمنی بالاتر در برابر آتش‌سوزی هزینه‌ های تعمیر و نگهداری پایین‌تر

مزایای موتورهای برق بنزینی

دسترسی آسان‌تر به سوخت بنزین قیمت خرید اولیه مناسب ‌تر وزن و حجم کوچک‌تر و قابلیت حمل بیشتر سطح صدای پایین‌تر در حین کارکرد

کاربرد موتور برق های بنزینی و گازوئیلی

موتورهای برق کاربردهای گسترده و متنوعی در بخش ‌های مختلف دارند. آنها برای تأمین برق در منازل، ویلاها، ساختمان ‌ها، بیمارستان ‌ها، بانک ‌ها، مراکز امنیتی حساس، دیتاسنترها، سرورها، کارگاه‌ ها، مصارف اضطراری و موارد امدادی مورد استفاده قرار می‌ گیرند. همچنین موتورهای برق کوچک، با کیفیت و قابل حمل نیز برای استفاده در کارخانه‌ ها، کارگاه‌ها و عملیات‌ های امداد و نجات کاربرد دارند.علاوه بر این، موتورهای برق برای تأمین انرژی الکتریکی مورد نیاز پمپ ‌های آب، کفکش ‌ها، الکتروموتورها، سیستم‌ های روشنایی و سایر تجهیزات برقی کوچک نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.در بازار امروز، انتخاب موتورهای برق مناسب با توجه به تنوع گسترده در کیفیت، قیمت و ویژگی‌های مختلف، کار دشوار و پیچیده‌ای به نظر می‌رسد. به همین دلیل، شناخت کامل انواع موتورهای برق و ژنراتورها و نیازهای خاص هر کاربرد، برای انتخاب صحیح محصول مناسب ضروری است. با در نظر گرفتن عواملی مانند توان مورد نیاز، مدت زمان استفاده، محل استقرار، بودجه و سایر ویژگی‌ های مورد انتظار، می‌توان موتورهای برق مناسب را برای هر کاربرد خاص انتخاب کرد. انتخاب درست ژنراتور می ‌تواند منجر به صرفه‌ جویی در هزینه ‌ها، افزایش ایمنی و کارایی بهتر شود.

طبقه‌بندی توان‌های مختلف موتور برق دیزلی

ژنراتور دیزلی ۶ کیلووات: این ژنراتور برای راه‌اندازی وسایل برقی با توان مصرفی پایین مانند یخچال کوچک، کولر آبی، تلویزیون و چند چراغ روشنایی مناسب است. موتور برق دیزلی ۷ کیلووات: این محصول برای کارهای صنعتی و جوشکاری طراحی شده است. توان مناسبی برای این کاربردها دارد. ژنراتور دیزلی ۸ کیلووات: با توان ۸۰۰۰ وات، این ژنراتور می ‌تواند به خوبی نیازهای جوشکاری و سایر کارهای صنعتی را برآورده کند. موتور برق دیزلی ۱۰ کیلووات: از این ژنراتور برای روشنایی، یخچال، تلویزیون، هیتر برقی، شارژرها، جوشکاری‌ های سیار، مصارف باغی و الکتروموتورها استفاده می ‌شود. می ‌تواند به صورت مداوم بین ۵ تا ۸ ساعت روشن بماند. ژنراتور دیزلی ۱۲ کیلووات: این موتور برق برای امور آزمایشگاهی، مصارف خانگی یا باغی و صنعتی کوچک مناسب است. موتور برق دیزلی ۲۰ کیلووات: این دستگاه قابلیت روشن کردن تمامی مصرف‌کنندگان برقی خانگی و صنعتی تا ظرفیت ۲۸ آمپر را دارد.

بررسی تفاوت موتور برق دیزلی و بنزینی

کاربرد: موتورهای برق دیزلی بیشتر برای مصارف صنعتی و تأمین برق در مقیاس ‌های بزرگ مناسب هستند، در حالی که موتورهای برق بنزینی عمدتاً برای مصارف غیر صنعتی و کم حجم گزینه مناسب ‌تری محسوب می ‌شوند. مصرف سوخت: میزان مصرف سوخت در موتورهای برق دیزلی کمتر از موتورهای برق بنزینی است. با توجه به هزینه بالاتر بنزین و آلایندگی بیشتر آن، استفاده از موتورهای برق بنزینی صرفه اقتصادی کمتری دارد. طول عمر: موتورهای برق دیزلی نسبت به موتورهای برق بنزینی عمر طولانی ‌تری دارند. وزن: موتورهای برق بنزینی وزن سبک ‌تری دارند و قابل حمل هستند، در حالی که موتورهای برق دیزلی سنگین ‌تر می ‌باشند. ایمنی: گازوئیل در مقایسه با بنزین، کمتر قابل اشتعال است. بنابراین، موتورهای برق دیزلی از ایمنی بالاتری برخوردارند. سر و صدا: سطح صدای موتورهای برق دیزلی بیشتر از موتورهای برق بنزینی است. در مناطق مسکونی، استفاده از موتورهای برق بنزینی توصیه می ‌شود. نگهداری: موتورهای برق معمولاً برای مواقع اضطراری نگهداری می ‌شوند و باید همیشه آماده به کار باشند. موتورهای دیزلی به دلیل تولید گرمای بیشتر و طراحی ساده‌تر، دیرتر دچار استهلاک می ‌شوند و نیاز به سرویس و تعمیر کمتری دارند (تقریباً هر ۶ ماه تا ۱ سال). اما موتورهای بنزینی در فواصل زمانی کوتاه ‌تری نیاز به سرویس دارند و نگهداری آنها دشوارتر است. سیستم خنک‌کننده: در موتورهای بنزینی، معمولاً از سیستم خنک‌کننده هوایی استفاده می ‌شود، در حالی که در موتورهای دیزلی، سیستم خنک‌کننده آبی رایج است که هزینه بالاتری دارد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.