بازرگانی خادمی، خواص فلفل چیلی
فلفل چیلی از میوه های گیاهان فلفلی است که بخاطر طعم تندشان معروف هستند. آنها با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی دارای ارتباط هستند و بیش تر به گونه ای وابستگی دارند که از حیث علمی به عنوان کاپسیکوم آنوم شناخته مي شود. اقسام زيادي فلفل چیلی وجود دارند، مثل فلفل ماین و فلفل هالوپینو، فلفل قرمز.
فلفل چیلی از اول به عنوان ادویه و یا ماده های جزیی در غذاهای گوناگون، ادویه ها و سس ها استفاده می شده است که آنها معمولاً پخته، خشک و پودر می شوند. کپسایسین یک ترکیب گیاهی فعال در فلفل چیلی است که مسئول مزه تند و بسياری از فواید تندرستی آنها هستند.فلفل قرمز مملو از ویتامین c بوده و خواص آنتی اکسیدانی داشته و اثر شیمیایی موادی که به بافت های بدن ضرر می رسانند را بی اثر می کند.
ویتامین های موجود در فلفل چیلی
ویتامین c، ویتامین B6، ویتامین K1، ویتامین A.
ویتامین k1 موجود در فلفل چیلی به عنوان فیلوکینون هم شناخته می شود ، برای لخته شدن خون و داشتن استخوان های سالم و کلیه ها الزامی است.
فلفل چیلی دشمن چربی های شکم
گنجاندن این سبزی در برنامه غذایی روزانه درصورت هماهنگی فلفل چیلی با طبع و مزاج اشخاص چاق، می تواند تأثیر متعددی درکاهش وزن و از دست دادن چربی های انباشته شده در اطراف شکم و پهلوها داشته باشد.
در صورتی که می خواهید با دشمن چربی های شکم بیشتر آشنا شوید، در ادامه مقاله ما از بازرگانی خادمی همراه باشید.
فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
این فلفل علاوه بر آنکه سوخت و ساز بدن را بالا می برد مثل یک چربی سوز طبیعی عمل کرده و به شکسته شدن سلول های چربی به خصوص در ناحیه شکم و پهلو کمک می کند.
تسکین درد

کپسایسین موجود در چیلی، خواص شگفت انگیزی با خود دارد. این ماده، گیرنده های درد در انتهای عصب ها که سبب ایجاد حس درد هستند را مسدود کرده و به کاهش درد کمک می کند. با مصرف این ماده حس سوزش به وجود می آید که سوزش واقعی به حساب نمی آید.
کم خونی
کم خونی و خستگی از علایم کمبود آهن می باشند و فلفل تند دارای مقدار زیادی مس و آهن است که برای تولید سلول های خونی تازه حیاتی می باشند.
سرطان
کپسایسین موجود در فلفل چیلی دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی بوده و به برای پیشگیری و درمان اقسام سرطان ها موثر می باشد.
فلفل چیلی قاتل سلول های سرطان پروستات است؛ یک مطالعه در سال 2006 نشان داده که کپسایسین سلول های سرطان پروستات را وادار به خودکشی می کند، همچنين فلفل چیلی با نابودي ژن های مسئول ایجاد غده پروستات به درمان سرطان پروستات کمک می کند.