بهزی

انواع پارچه مبلی سویلا در تبریز

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع پارچه مبلی سویلا در تبریز

مبلمان علاوه بر اینکه یکی از اجزای مهم دکوراسیون داخلی‌ست، در راحتی و آسایش ساکنان نیز نقش مهمی دارد. به‌همین دلیل توصیه می‌شود پیش از خرید مبلمان جدید (یا تعویض پارچه مبل)، با انواع پارچه مبلی و پارچه رومبلی آشنایی داشته باشید. اگر شما نیز در آستانه خرید مبل یا تعویض پارچه مبلمان خود هستید، راهنمای کامل "خدمت از ما" برای آشنایی با انواع پارچه رومبلی را از دست ندهید.

انواع پارچه مبلی

به‌سختی می‌توان تمام مدل‌های پارچه رومبلی را شمرد؛ اما از لحاظ جنس و به‌طور کلی، می‌توان انواع پارچه مبلی را به 3 دسته تقسیم کرد:

  1. پارچه‌ رومبلی طبیعی (پنبه‌ای، نخی، پشمی، کتان، ابریشم و...)
  2. پارچه مبلی مصنوعی (نایلون، پلی استر و ویسکوز و...)
  3. پارچه رومبلی ترکیبی

اسامی انواع پارچه مبلی

اسامی انواع پارچه مبلی هنگامی که به بازار پارچه مبل مراجعه می‌کنید بسیار به شما کمک می‌کند. در ادامه انواع پارچه مبلی همراه با ویژگی هر یک از آن‌ها آمده است.


پارچه مبلی مازراتی

ممکن است تابه‌حال اسم پارچه مبلی مازراتی به گوش‌تان خورده باشد. علاوه بر ماشین اسپورت، مازراتی نام یکی از انواع پارچه مبلی است که برخی آن را یک پارچه مبلی لاکچری می‌دانند. امروزه بسیاری متقاضی خرید این پارچه هستند و لیست قیمت پارچه مبلی مازراتی یکی از عباراتی‌ست که بسیار مورد جستجو قرار می‌گیرد.

بافت پارچه مبلی مازراتی تا حدودی شبیه به مخمل است اما ناهمواری کمتری دارد. این پارچه در سطح خود دانه‌های کوچک و ریزی دارد که به‌طور منظم در کنار هم قرار گرفته‌اند. این نوع پارچه درطول زمان دچار سایش شده و رطوبت را کاملا به خود جذب می‌کند.


پارچه مبلی نخی یا پنبه‌ای

یکی از متنوع‌ترین انواع پارچه مبلی در هر گالری پارچه مبلی، پارچه رومبلی نخی است. این پارچه‌ی نرم و با دوام بیشترین کاربرد را در ساخت مبل راحتی دارد. نگهداری از این پارچه نیز راحت بوده و تنها با یک پارچه تمیز، مواد شوینده مناسب، و آب قابل شستشو و لکه‌گیری ست.

این پارچه‌ی طبیعی در برابر سایش مقاومت خوبی دارد که آن را برای مبلمان‌های پراستفاده تبدیل به گزینه مناسبی می‌کند. اما درمقابل و خاطر اینکه جنسی از الیاف طبیعی دارد، رنگ خود را در اثر نور مستقیم خورشید از دست می‌دهد، سریع چروک شده و بو می‌گیرد.

انواع پارچه مبلی سویلا در تبریز

پارچه رومبلی کتان

در ادامه راهنمای انتخاب انواع پارچه مبلی به پارچه کتان می‌رسیم. در یک گالری پارچه مبلی، این پارچه بسیار به پارچه مبلی پنبه‌ای یا نخی شباهت دارد. این پارچه بافت یکدست و درخشانی دارد؛ اما امکان چروک شدن و سایش آن وجود دارد و شستشو و لکه‌گیری آن نیز دشوار است. اگر حیوان خانگی دارید، این پارچه رومبلی را زیاد به شما پیشنهاد نمی‌کنیم


پارچه مبلی نانو

درمیان انواع پارچه مبلی، می‌توان پارچه مبلی نانو را می‌توان نوآورانه‌ترین و جدیدترین پارچه مبلی در بازار به‌شمار آورد. امروزه می‌بینیم که افراد زیادی به دنبال قیمت پارچه مبلی نانو و حتی خرید اینترنتی پارچه مبلی نانو هستند.

از مزایای مهم این پارچه رومبلی می‌توان به ضد آب بودن، ضد لک بودن، ضد حریق بودن، و آنتی باکتریال بودن با وجود بافتی راحت و نرم اشاره کرد. از این پارچه با ظاهر شیک آن می‌توانید سال‌ها در خانه خود استفاده کنید.

پارچه مبلی چرم

افراد زیادی به‌دنبال خریداری مبل راحتی چرم و قیمت پارچه چرم مبلی هستند. درمیان انواع پارچه مبلی، چرم (مصنوعی و صنعتی) شخصیت خاصی به فضای داخلی داده و آن را رسمی‌تر نشان می‌دهد. برخی این پارچه را یک پارچه مبلی لاکچری محسوب می‌کنند. پارچه مبلی ملیتا یکی از مدل‌های این نوع پارچه رومبلی است که اخیرا بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

یکی از بهترین نکات در مورد پارچه رومبلی چرم، عدم نفوذ آب در آن است. اما با این وجود، این پارچه در برابر اجسام تیز و پنجه‌ی حیوانات خانگی آسیب پذیر بوده، نگهداری خاصی را می‌طلبد و هوا را نیز از بافت خود عبود نمی‌دهد (مسئله‌ای که منجر به چسبیدن آن به بدن می‌شود). همچنین، می‌توان به طیف رنگی محدود این پارچه نیز اشاره کرد.


پارچه مبلی مخمل

یک پارچه مبلی لاکچری دیگر بدون شک پارچه مبلی مخمل است. این پارچه با استحکام، ظاهر خاص و بافت لطیف خود همیشه توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این نوع پارچه تنوع رنگی بسیار بالایی داشته و برای کوسن نیز انتخابی عالی به شمار می‌آید. از انواع این پارچه می توان به پارچه مخمل کبریتی و مخمل نانو اشاره کرد


پارچه رومبلی جیر

نوع طبیعی این پارچه از پوست گوساله و بز به‌دست آمده و نام‌های دیگری مانند چرم جیر و چرم مخمل‌نما نیز دارد. درمیان انواع پارچه مبلی، این پارچه با انواع چرم و مخمل شباهت زیادی دارد.

هر چند تمیز کردن این نوع پارچه رومبلی زیاد سخت نیست، اما توجه کنید که به‌دلیل حساسیت جیر به آب نباید آن را با پارچه خیس یا آب تمیز کرد. به جای آن سعی کنید از اسپری‌های مخصوص استفاده کنید.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.