بهزی

مزایای فلفل دلمه ای

زمان مطالعه 1 دقیقه

مزایای فلفل دلمه ای
فلفل دلمه چیست؟

فلفل دلمه ای (به انگلیسی : Bell Pepper) در چهار رنگ سبز ، قرمز ، زرد و نارنجی تولید می شود. فلفل دلمه ای های رنگی در غذا و سالاد مورد استفاده قرار می گیرند و از نظر طعم کمی متفاوتند.

فلفل دلمه‌ای در چند رنگ درخشان و روشن یافت می‌شود. رنگ‌های بیشتر فراگیر، سبز، زرد، نارنجی و قرمز هستند. اما رنگ قهوه‌ای، بنفش و حتی سفید آن‌ هم در نقاطی پرورش داده می‌شود و کمیاب‌تر است. درحالی‌که ممکن است در عطر و بو از هم تمایزهایی داشته باشند، ولی فلفل دلمه‌ای‌ها مثل انواع دیگر فلفل‌ها تند و تیز نیستند. رنگ و عطر و طعم فلفل دلمه‌ای را نوع گیاه آن‌ تعیین می‌کند.

مزایای فلفل دلمه ای
ارزش غذایی فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌ها است. در حالت خام، یک فلفل دلمه ای تازه حاوی ۹۲ درصد آب است و یک فلفل دلمه‌ای متوسط، حاوی مس، فیبر، فولات، منگنز، منیزیم، پتاسیم، فسفر، پروتئین، سلنیوم، ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین K1، ویتامین E و ویتامین A است. همچنین آنتی اکسیدان‌های زیادی از جمله کاپسانتین، وایولکسانتین، لوتئین، کوئرستین و لوتئولیتن در فلفل دلمه ای وجود دارد.

خواص مفید فلفل دلمه ای برای سلامتی انسان
🔸 خواص ضد التهابی فلفل‌دلمه‌ای 🔸 خواص فلفل دلمه ای برای لاغری 🔸 خواص فلفل دلمه برای پوست 🔸 خواص فلفل دلمه برای مو 🔸 تقویت سیستم ایمنی بدن
مزایای فلفل دلمه ای

🔸 سلامت قلب و عروق 🔸 سلامت گوارش 🔸 انسداد ناشی از رینیت آلرژیک 🔸 مدیریت دیابت 🔸 بهبود عملکرد مغزی 🔸 پیشگیری از سرطان

نکته مهم از فلفل دلمه ای

شما می توانید جنسیت فلفل ها را بررسی کنید... 🔸 فلفل هایی که چهار برجستگی دارند ماده و آن هایی که سه برجستگی دارند نر هستند. 🔸 فلفل ماده پر از دانه است، اما شیرین تر و برای خام خوردن بهتر است و فلفل نر برای پخت و پز بهتر است.

♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️

بازرگانی خادمی، صادرات فلفل دلمه ای در تهران مزایای فلفل دلمه ای انواع فلفل دلمه زهره خادمی

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.