بهزی

فروش و پخش انواع بخاری نفتی در تبریز

زمان مطالعه 1 دقیقه

فروش و پخش انواع بخاری نفتی در تبریز

همانند بسیاری از سیستم‌های گرمایشی در دنیا، بخاری‌های نفتی نیز در طی چندین سال فعالیت خود با تحولات عظیمی مواجه شده‌اند و از یک دستگاه ساده، به سیستم‌های بسیار بزرگ و پیچیده‌ای تبدیل شده‌اند که امروز همراه با شما قصد داریم نمونه‌های مختلفی از آنها را مورد ارزیابی قرار داده و با هم به کاربردهای مختلف آنها نگاه بیندازیم:

بخاری نفتی چیست؟

بخاری‌های نفتی یکی از اولین روش‌های گرمایشی در ۱۰۰ سال اخیر بود که توانست تحول عظیمی در سیستم‌های گرمایش دنیا ایجاد کند. این بخاری‌ها در ایران در اواخر دوره قاجاریه و اوایل پهلوی رونق پیدا کردند و بسیاری از ایرانی‌ها تا اواخر دهه ۷۰ نیز از این روش برای گرم کردن خانه‌ها استفاده می‌کردند.

انواع بخاری نفتی

فروش و پخش انواع بخاری نفتی در تبریز
1. بخاری نفتی گازوئیلی

این بخاری‌ها جایگاه ویژه‌ای در خانه‌ها داشتند و به دلیل پایین بودن قیمت نفت و گازوئیل، غریب به اتفاق تمامی روستاها از این سبک بخاریها استفاده می‌کردند. همان گونه که از اسم آن مشخص است، برای تولید گرما این بخاری‌ها به سوخت‌های فسیلی مانند نفت و گازوئیل نیاز داشتند و میزان گرمایی که تولید می‌کردند، در قیاس با بخاری‌های گازی که در خانه‌ها مشاهده می‌شوند بیشتر بود.

2. بخاری نفتی گازوئیلی کارگاهی

بسیاری از ما ایرانی‌ها این بخاری‌ها را تحت عنوان بخاری‌های علاءالدین می‌شناسیم که از انگلستان وارد می‌شدند و بیشتر به دلیل رنگ آبی شعله هایش، شناخته می‌شدند. بخاری‌های نفتی کارگاهی نسبت به گزینه خانگی بسیار کوچکتر بوده و مخصوص متراژ‌های بین ۱۲ تا ۲۰ متر بود. این بخاری‌های نفتی گازوئیلی امروزه نیز در بسیاری از کارگاه‌ها استفاده می‌شوند و امنیت بسیار بالایی در قیاس با گزینه‌های دیگر دارند.

3. بخاری نفتی خانگی

بخاری‌های نفتی خانگی دقیقاً از نظر ساختاری شبیه به بخاری‌های گازسوز ایرانی هستند که در خانه‌های بسیاری از ما ایرانی ها نمونه‌های زیادی از آن مشاهده می‌شود. از آنجایی که در خانه‌های مدرن، دکوراسیون نقش بسیار پررنگی دارد، ایرانی‌ها برای اینکه بتوانند ظاهر خانه را حفظ کنند، از بخاری‌های نفتی خانگی منحصر به فرد استفاده می‌کنند که میزان آلایندگی آنها بسیار پایین بوده و حتی با دودکش‌های سنتی نیز کار می‌کنند.

4. بخاری نفتی تویوست

این بخاری‌ها کاربرد مشابهی با بخاری‌های علاءالدین دارند، ولی به دلیل اینکه توسط شرکت تویوست ژاپن تولید می‌شدند، به حدی در ایران محبوب شدند که به عنوان یکی از بخاری‌های نفتی در ایران شناخته می‌شود و افراد برای خرید، آنها را تحت عنوان بخاری‌های نفتی ژاپنی معرفی می‌کنند.

5. بخاری نفتی برقی

در طی چند وقت اخیر، شرکتهای چینی دست به ابتکار جدیدی زده‌اند و بخاری‌های نفتی برقی را روانه بازار کرده‌اند که گرمایش این بخاری‌ها از طریق نفت تولید می‌شود. ولی بحث‌های سنسورها و عملکردهای مازاد از طریق الکتریسیته و برقی که در آن جریان دارد، ایجاد می‌شود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.