راهنمای انتخاب طراح دکوراسیون در شیراز
وقتی به انتخاب طراح دکوراسیون داخلی برای خانه، کافه، یا فروشگاه خود میرسیم، با کار بسیار دشوار و سختی رو به رو میشویم. به عنوان یک مشتری انتظار داریم که همه چیز بی نقص باشد و انتخاب کسی که بتواند این بی نقصی را رقم بزند خیلی سخت خواهد بود. ضمناً شما زمان و عمر درازی را با نتیجهی این انتخاب زندگی خواهید کرد، بنا بر این هیچ جایی برای خطا و اشتباه وجود ندارد. در ادامه مراحلی را که باعث میشوند بهترین و مناسب ترین طراح را برای خود پیدا کنید آوردهایم. با دنبال کردن و خواندن این مرحله قطعاً قادر خواهید بود تا انتخابی موجه و مناسب داشته باشید.
پیشینه آنها را بررسی کنید
فرض کنیم به این مرحله رسیدید که چندین طراح خوب را شناسایی کردهاید. در این مرحله باید از طرق مختلف (معمولا آنلاین) به بررسی رزومه و سوابق کاری آنها بپردازید. یا اگر طراح را یکی از آشنایانتان به شما معرفی کرده، از او بخواهید برایتان توضیح دهد که کارش چطور بوده است. با دیدن کارهای سابق طراحان بهتر میتوانید تصمیم بگیرید که آیا آن شخص قادر به طراحی آن چه شما میخواهید خواهد بود یا خیر.
بودجه را تعیین کنید
بسیار مهم است که پیش از شروع کار تغییر یا ساخت دکوراسیون جدید، بودجهی مشخصی برای این کار در نظر بگیرید. یعنی به طور دقیق بدانید که میخواهید چقدر برای آن خرج کنید. برخی طراحان نرخ ثابتی دارند و برخی دیگر نیز به صورت ساعتی پول میگیرند. این ویژگی دیگری در مورد طراحان است که شما میتوانید بر اساس آنها تصمیم بگیرید که آیا آنها را میخواهید یا نه. به این ترتیب احتمالاً قادر خواهید بود تا از بین نامهایی که در آوردهاید، چندین اسم را خط بزنید.

با طراحان دیدار کنید
بعد از این که فهرست شما به چند اسم کاهش یافت، لازم است تا دیدار با طراحان را شروع نمایید. اغلب طراحان برای برگزاری چنین جلسهای هزینهای دریافت نمی کنند. اما بهتر است برای مطمئن شدن به صورت تلفنی از آنها سوال بکنید که قرار اول هزینهای دارد یا نه.
هر سوالی دارید بپرسید
در این جلسه با طراح دکوراسیون باید هر آن چه که میخواهید در موردش بدانید و در مورد آن مطمئن شوید را از طراح بپرسید. سعی کنید پیش از جلسه سوالات خود را آماده کنید. از آنها در مورد تجربیاتشان، تحصیلات و مدارکشان سوال کنید و بپرسید که حاضرند دقیقاً چه خدماتی را ارائه بدهند. هم چنین در مورد هزینهی پروژه و مدت زمان آن نیز سوال کنید. خلاصه هر چه ذهنتان را درگیر میکند را بر زبان آورده و جوابش را از طراح مورد نظر بگیرید. میتوانید پیش از جلسه سوالات مهم را آماده کنید و آنها را در کاغذی بنویسید، محض این که در جلسه سوال مهمی فراموش نشود.
ذهن بازی داشته باشید
به ندرت پیش میآید که یک مشتری به صورت کامل به طراح علاقه مند شود. حتی اگر استایلها و طرز فکرتان شبیه به هم باشد، ممکن است جزئیاتی کوچک وجود داشته باشد که آنها را نپسندید و در آنها اختلاف داشته باشید. در این جا باید با ذهن باز عمل کنید و پیشنهادهای طراح را با آغوش باز پذیرا باشید. با این حال طراح دکوراسیون نمی تواند شما را مجبور به کاری کند و تصمیم گیرنده نهایی طبعاً خود شما خواهید بود.

قرارداد ببندید
به محض این که تصمیم گرفتید با کدام طراح میخواهید کار کنید، با او تماس بگیرید و به او خبر دهید. پیش از شروع هر کاری و پیش از هر پرداختی، از منعقد شدن قرارداد مطمئن شوید. در قرارداد باید وظایف، جدول زمانی، محدودیتهای مالی و تمامی جنبههای مهم ذکر شود.
برنامه ریزی کنید
حالا شما هم جزئی از تیم طراحی خواهید بود. باید برنامه ریزی کنید و بدانید که میخواهید از کجا شروع کنید. اگر چند اتاق قرار است تغییر دکوراسیون داده شوند، باید تصمیم بگیرید که میخواهید از کدام یک شروع کنید. چه چیزهایی را لازم است در فاز اول بخرید؟ به همراه طراح خود آنها را مشخص کنید. چه چیزهایی را میخواهید از دکوراسیون قبلی نگه دارید؟ شاید یک میز یا صندلی قدیمی داشته باشید که بخواهید آن را نگه دارید. تمامی این جزئیات را به دقت دنبال کنید.