بهزی

سیم مفتول مسوار آذین سیم در هشتگرد البرز

زمان مطالعه 1 دقیقه

سیم مفتول مسوار آذین سیم در هشتگرد البرز

مفتول مسوار نوعی مفتول است که با روکش سولفات مس بر روی مفتولهای فولادی تولید می گردد. این نوع مفتول به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر خوردگی، ورسانا بودن الکتریکی خوب، کاربردهای بسیاری دارد از جمله تولید دوشاخه برق ، ساخت سبد و آبچکان ولوازم ریلی وآشپزخانه ای ، تولید توری های فلزی وساخت قفس پرندگان -طیور وحیوانات خانگی استفاده در کابلهای صنعتی وسیمهای بکسل به عنوان کمکی -تولید یراق آلات -کالسکه های فرودگاهی وفروشگاهی وآویزهای مختلف لباس وگل سازی ودهها تولید دیگر مفتولی استفاده قرار می گیرند.

سیم مفتول مسوار آذین سیم در هشتگرد البرز
مسوار چیست

مسوار یکی از انواع آلیاژ فلزات است که به دلیل چکش خواری و انعطاف پذیری بالا برای مصارف مختلف استفاده می‌شود. معمولا به دو صورت کلاف و شاخه‌ای در بازار عرضه می‌گردد. برای جلوگیری از خوردگی و افزایش مقاومت آن‌ها، از روکش مس بر روی این مفتول‌ها استفاده می‌کنند. از کاربردهای مهم آن‌ها، ساخت وسایل آشپزخانه و لوازم تزیینی است.

سیم مفتول مسوار چیست؟

مفتول‌های مسوار معمولا به دو صورت شاخه و کلاف با قطر ۱ تا ۸ میلی‌متر به بازار عرضه می‌شوند. جوش فلزات یکی از کاربردهای مهم و خاص مفتول مسوار است. مفتول مـسوار در واقع مفتول آهن است که بعد از انجام آخرین مرحله کشش و رسیدن به سایز مورد نظر وارد ۲ وان می‌شود. به ترتیب اول اسید شویی می‌شود تا سیم تمیز شود و آلودگی از سطح آن از بین برود. بعد از آن وارد وان سولفات مس می‌شود در صورتی که اسید شویی و چربی زدایی به خوبی انجام نشود، در مرحله بعد لکه‌هایی سیاه مانند در سطح مفتول مسـوار به جا می‌ماند و این گونه مفتول تولید شده در روند آبکاری در صنایع مختلف اخلال به وجود می‌آورد.

مراحل تولید مفتول مسوار

تولید مفتول مسوار در مراحل مختلفی انجام می‌شود. در مطلب زیر با مراحل تولید آن آشنا می‌شویم...

مرحله اول: چربی زدایی و پاکسازی

در این مرحله پاکسازی مسوار انجام می‌شود، پاکسازی مسوار با استفاده از آب صورت می‌گیرد اما همراه مشکلات زیادی می‌باشد. زیرا بعد از پاکسازی فلز دچار لکه های سیاه رنگی می‌شود که زنگ زدگی برای فلز آسان تر بوده است.

سیم مفتول مسوار آذین سیم در هشتگرد البرز

مرحله دوم: کشیدن و مفتول کردن

در مرحله دوم یعنی کشیدن و مفتول کردن مسوار، فرآیندی صورت می‌گیرد که توسط تکنولوژی و دستگاه های خاصی می‌باشد و باعث مفتول شدن مسوار می‌شود.

مرحله سوم: سولفات مس

در این مرحله مفتولی که ایجاد شده است وارد محلول سولفات مس شده که این کار باعث می‌شود یک لایه به قطر ۱ الی ۲ میکرون روی مفتول ایجاد شود.

مرحله چهارم: برش

در مرحله آخر یعنی برش دادن، مسوار تولید شده به ابعاد مشخصی بنا بر صنایع مورد استفاده برش داده می‌شود.

مزایای استفاده از مفتول مسوار

سیم مفتول مسوار یکی از کالاهای پرطرفدار در بین انواع محصولات است و این موضوع به دلیل مزایای بسیار ویژه آن است. از جمله مزایای مفتول مسوار می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

انعطاف پذیری بالا: سیم‌های مفتول مسوار به دلیل انعطاف پذیری بالا، برای تولید قطعاتی که نیاز به انعطاف دارند مانند فنرها و کابل‌ها به کار می‌روند.
مقاومت در برابر فشار و کشش: ویژگی بسیار مفید مفتول مسوار این است که علاوه بر انعطاف پذیری، این سیم‌ها مقاومت بالایی در برابر فشار و کشش داشته و برای تولید قطعاتی مانند سیم‌های فنر و تقویت کننده‌های سازه‌ای به کار می‌روند.
تولید همزمان از سیم‌های فلزی مختلف: با استفاده از مفتول مسوار، می‌توان سیم‌های فلزی مختلف را به صورت همزمان با هم تولید کرده و در قطعات مختلف استفاده کرد.
قابلیت استفاده در صنایع متنوع: این سیم‌ها در صنایع مختلف از جمله الکترونیک، خودروسازی، ساختمانی، بافت و غیره به کار می‌روند.
امکان تولید به صورت انبوه و کاهش هزینه: تولید سیم‌های فلزی مفتولی مسوار به صورت انبوه و با سرعت بالا امکان‌پذیر است و این موضوع باعث کاهش هزینه تولید خواهد شد.

در مجموع، مفتول مسوار به دلیل این مزایا در صنایع متنوع به ویژه در زمینه تولید قطعاتی با نیازهای ویژه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.