بهزی

اهمیت شارژ کپسول آتش نشانی

زمان مطالعه 1 دقیقه

اهمیت شارژ کپسول آتش نشانی
چرا کپسول‌های آتش‌نشانی باید شارژ مجدد شوند؟

یک کپسول آتش نشانی کم شارژ، تاریخ مصرف گذشته یا کم فشار می‌تواند جان افراد حاضر در یک ساختمان و یا اموال شما را به خطر بیاندازد. تمام تاسیسات، ساختمان‌ها و شرکت‌ها به کپسول آتش نشانی نیاز دارند که توسط افراد متخصص و آموزش‌دیده شارژ شده باشد. شرکت‌های حفاظت از آتش ابزار، آموزش و دانش لازم برای اطمینان از عملکرد کپسول‌های آتش‌نشانی هستند و می‌توانند شارژ کپسول آتش نشانی با مواد اطفا حریق مناسب را انجام دهند.

کپسول‌های آتش‌نشانی چه زمانی نیاز به شارژ مجدد دارند؟

کپسول‌های آتش نشانی باید مستقیما پس از استفاده مجددا شارژ شوند تا اطمینان حاصل شود که فشار کافی و عامل اطفای حریق ذخیره شده و آماده‌ی خاموش کردن حریق‌های احتمالی بعدی هستند. اما به طور کلی در موارد زیر شارژ کپسول آتش نشانی باید انجام شود:

شارژ کپسول آتش نشانی بلافاصله پس از هر بار استفاده

پس از هر بار استفاده از کپسول آتش نشانی باید فورا نسبت به شارژ انها اقدام کرد. حتی اگر عامل اطفای حریق داخل کپسول به طور کامل تخلیه نشده باشد، کپسول خاموش کننده همچنان به سرویس و شارژ شدن نیاز دارد تا اطمینان حاصل شود که برای استفاده‌ی بعدی آماده است. تخلیه‌ی ناقص کپسول آتش نشانی معمولا منجر به نشتی و در نهایت از دست رفتن کل فشار مورد نیاز برای عملکرد کپسول در شرایط اطفای حریق می‌شود.

اهمیت شارژ کپسول آتش نشانی
شارژ مجدد کپسول آتش نشانی در طول عمر کپسول

کپسول‌های آتش نشانی باید به طور منظم در طول چرخه‌ی عمر خود شارژ شوند. دستورالعمل‌های شرکت سازنده و همینطور استانداردهای NFPA 10 برای کپسول‌های آتش نشانی قابل حمل، بررسی داخلی و شارژ مجدد دوره‌ای کپسول حتی در صورت عدم استفاده از آن را ملزم می‌سازد. برای کپسول‌های آتش نشانی پودر خشک که متداول‌ترین و پراستفاده‌ترین نوع کپسول‌های آتش نشانی هستند، این بررسی داخلی و شارژ مجدد هر شش ماه و 12 سال یکبار از تاریخ ساخت کپسول ذکر شده لازم است.

علائم آسیب ظاهری، خوردگی یا انسداد لازم و اهمیت شارژ مجدد کپسول آتش نشانی

یکی از نکات مهم در مورد کپسول‌های آتش نشانی، سالم بودن بدنه و نازل آنها است. بنابراین در صورت وجود هر گونه آسیب ظاهری یا خوردگی روی بدنه، نشتی یا انسداد نازل لازم است نسبت به بررسی و شارژ مجدد آنها اقدام شود. زیرا هر کدام از این مشکلات می‌توانند باعث افت فشار کپسول و کاهش عملکرد آن در شرایط حریق شود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.