بهزی

سوخاری کیلویی مزه پزه در کرج

زمان مطالعه 1 دقیقه

سوخاری کیلویی مزه پزه در کرج
خدمات سوخاری کیلویی مزه پزه در کرج
سوخاری کیلویی مزه پزه در کرج مجهز‌ترین و حرفه‌ای ترین مجموعه تولید سوخاری کیلویی و فینگرفود می‌باشد¤ ●شمامی‌توانید در مجموعه مزه پز ه هر مقدار سفارش را( حتی یک عدد )به بالاترین کیفیت و قیمتی مناسب تهیه نمایید در سوخاری کیلویی مزه پزه تمامی قطعات مرغ به صورت کشتار روز و از گرید A+ تهیه و طبخ می گردد شایان ذکر است که مجموعه مزه پز ه تنها مجموعه در بخش سوخاری بوده که از خط تولیدKFC آمریکایی در مجموعه خود بهره مند می‌باشد.

سوخاری کیلویی مزه پزه در کرج
مرغ سوخاری چیست؟

سوخاری واژه‌ای روسی و به معنای برشته شده است. آرد یا نان سوخاری هم به دلیل حرارت دیدن، خشک و برشته شدن این نام را گرفته‌اند. مرغ سوخاری به نوعی ترجمه Fried chicken و به معنای مرغ سرخ شده در روغن است که با نوع مرغ کبابی تفاوت دارد؛ اما منظور از مرغ سوخاری چیزی بیشتر از یک مرغ سرخ شده است که به روش پخت و تاریخ آن برمی‌گردد. به دلیل تاریخچه مرغ سوخاری، نام دیگر این غذا در ایران، مرغ کنتاکی یا مرغ کی‌اف‌سی است.

تاریخچه مرغ سوخاری

خلاصه تاریخچه مرغ سوخاری یا مرغ کنتاکی این است که اولین دستور پخت مرغ سوخاری در سال ۱۹۴۰ توسط کلنل هارلند ساندرز اختراع شد. وی آن زمان صاحب یک مجموعه رستوران و یک هتل در ایالت کنتاکی آمریکا بود و این غذا را در آنجا عرضه کرد. کلنل ساندرز در سال ۱۹۵۲میلادی (۱۳۳۰–۱۳۳۱ شمسی) رستوران زنجیره‌ای مرغ سوخاری کنتاکی ( Kentucky Fried Chicken) را راه‌اندازی کرد که مخفف آن KFC است و به همین دلیل مرغ سوخاری آقای ساندرز به مرغ کنتاکی یا مرغ کی‌اف‌سی هم معروف است.

پخت مرغ در مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری تنوع دارد، هم در ترکیبات پودر سوخاری و مایع تخم‌مرغی بعد از آن و هم قسمت‌های استفاده شده از مرغ. برای مثال، مرغ سوخاری را با سینه یا ران یا بال مرغ درست می‌کنند. به آرد سوخاری یا مایع تخم‌مرغی می‌توان به دلخواه و بر اساس سلیقه، علاوه بر نمک و فلفل ادویه‌های دیگری مانند زردچوبه، فلفل قرمز، پودر سیر و آویشن اضافه کرد. حتی هنگام پذیرایی و سرو هم می‌توان روی مرغ سوخاری ادویه، سبزیجات یا سس استفاده کرد. ۱. مرغ سوخاری فست فود هست اما از خیلی فست فودهای دیگر سالم‌تر است؛ چون در آن از محصولات پروتئینی فرآوردی شده استفاده نشده است. ۲. در این غذا از گوشت سفید به جای گوشت قرمز استفاده شده که برای افراد کم‌تحرک، مسن، با چربی خون و مانند آن مناسب‌تر است. همچنین گوشت مرغ منبع خوبی برای پروتئین، چربی و املاح و مواد معدنی است که باید در برنامه غذایی سالم وجود داشته باشد.سوخاری کیلویی مزه پزه در کرج با نازلترین قیمت در خدمت شما عزیزان است. ۳. پوست یا قسمت‌های پرچرب مرغ را می‌توان هنگام تهیه مرغ سوخاری یا در وقت خوردن آن جدا و حذف کرد. به نظر بعضی‌ها اثرات هورمون‌ها و مواد افزودنی در تغذیه مرغ در پوست آن بیشتر از گوشتش باقی می‌ماند و به همین خاطر نخوردن آن بهتر است. ۴. نمی‌توان به مرغ سوخاری و بقیه فست فودها به خاطر روش پخت و احتمال از دست دادن بعضی ویتامین‌ها و مواد مغذی، نه گفت اما می‌توان خوردن آن را محدود کرد و به صورت فینگر فود تولد برای جشن‌ها و دورهمی‌ها سفارش داد. ۵. پودر سوخاری روی سطح مرغ مانع از حرارت مستقیم و نفوذ روغن در بافت مرغ می‌شود و از روش سرخ کردن مستقیم با روغن بهتر است؛ اما حرارت زیاد روغن باعث تغییراتی در مواد آرد سوخاری می‌شود و به گفته کارشناسان تغذیه یک ماده سمی تولید می‌گردد که سرطان‌زاست. بنابراین کسانی که مشکل کبدی یا کیسه صفرا دارند یا داروهای خاص و همیشگی مصرف می‌کنند بهتر است لایه سوخاری این نوع غذاها را جدا کنند و همان گوشت مرغ را میل کنند. ۶. اگر می‌خواهید مرغ غذا کاملاً مغزپخت باشد، مثل کسانی که مشکل گوارشی و هضم غذا دارند، می‌توانید تکه‌های مرغ را پیش از سوخاری کردن برای مدت کوتاهی با پیاز خام و نمک و فلفل آب‌پز کنید تا از خامی در بیاید. سپس بگذارید خشک و خنک شوند و بعد برای تهیه مرغ سوخاری استفاده کنید.سوخاری کیلویی مزه پزه در کرج با نازلترین قیمت در خدمت شما عزیزان است. ۷. برای سلامتی بیشتر غذا و در نتیجه سلامتی مصرف‌کننده بهتر است در پخت مرغ سوخاری از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی استفاده کرد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.