بررسی طعم مرغ ارگانیک سوپر چیکن
مرغ ارگانیک به مرغی میگویند که، نه تنها هیچ آنتی بیوتیکی دریافت نکرده باشد؛ بلکه هیچ ماده غیرطبیعی یا شیمیایی و حتی افزودنیهای گوناگون، در طول رشد و پرورش آن، استفاده نشده باشد. در یک کلام خوراک مرغ ارگانیک میبایست 100 درصد طبیعی باشد. سال ۲۰۰۱ در دانشگاه پروجای ایتالیا، تحقیقی انجام گرفت که نتیجه آن ثابت میکرد مرغهای ارگانیک دارای طعم بهتری هستند. در واقع به این علت که غذای این جوجه مرغها طبیعی است، نسبت به جوجههای دیگر، غالبا طعم بهتری دارند.
برخی معتقدند که یک مرغ سبز باکیفیت، طعم بهتری نیز خواهد داشت و وجود آنتی بیوتیک، سبب کاهش کیفیت گوشت آن خواهد شد. همچنین وجود چربی کمتر در مرغ سبز باعث میشود که این مرغها برای تهیه جوجه کباب و پختن غذاهای خورشتی مناسبتر از مرغ معمولی باشند. عدهای بر این باورند که با پختن مرغ معمولی، آنتی بیوتیک داخل آن از بین خواهد رفت. اما در حقیقت اگر هم در هنگام جوشاندن و یا سرخ کردن مرغ، در غلظت آنتی بیوتیک باقیمانده در گوشت مرغ، کاهشی دیده شود؛ به علت توزیع و انتقال آن به محیط پخت (بطور عمده آب و روغن) خواهد بود. بنابراین بهترین راه برای خلاص شدن از مضرات آنتی بیوتیک، خوردن مرغ سبز است.