بهزی

ویژگی‌ها و خواص مرغ سوپر چیکن

زمان مطالعه 1 دقیقه

ویژگی‌ها و خواص مرغ سوپر چیکن
ویژگی‌ها و خواص مرغ سوپر چیکن

مرغ سبز سوپر چیکن در مقایسه با مرغ معمولی، دارای ضایعات کم‌تری است؛ به همین علت مانع از ورود مواد مضر به بدن ما خواهد شد. این مرغ‌ها دوره رشد 45 روزه خود را بطور طبیعی طی می‌کنند و به علت سن کشتار پایین‌تر، چربی کمتری هم دارند. به علت عدم لزوم استفاده از آنتی بیوتیک‌ها، می‌توان تا حد زیادی از سالم بودن این مرغ در تمام دوره رشد، مطمئن بود. معمولا در کشتارگاه‌های پیشرفته‌تر، به منظور خنک نگه ‌داشتن مرغ‌ها، از چیلر هوایی استفاده می‌کنند؛ اما کشتارگاه‌های عادی، برای این هدف، مرغ را درون آب یخ قرار می‌دهند. این شناور شدن مرغ معمولی در داخل آب یخ، منجر به نفوذ آب در بافت مرغ خواهد شد.

نفوذ آب، ضمن افزایش وزن کاذب مرغ، کیفیت گوشت مرغ را نیز کاهش خواهد داد. مرغ سوپر چیکن به عنوان یک گوشت سفید مرغوب، معمولا وزنی بین حداقل ۱۳۰۰ گرم تا حداکثر ۲۵۰۰ گرم دارد. دستگاه نظارتی نیز، با حساسیت و دقت بیشتری به پرورش و تولید مرغ می‌پردازد؛ بنابراین با اطمینان بیشتری می‌توانیم از مرغ سبز استفاده کنیم.

فواید مصرف مرغ سوپر چیکن

طبق آخرین آمار ارائه شده، سالانه در اروپا 25000 نفر بر اثر مصرف باکتری‌های مقاوم به آنتی بیوتیک جان خود را از دست می‌دهند. کشور ایران نیز در زمینه مصرف آنتی‌بیوتیک جز 20 کشور دنیا و البته دومین کشور آسیا اعلام شده است. بنابراین استفاده کمتر از مواد غذایی حاوی آنتی بیوتیک، بسیار ضروری به نظر می‌رسد. در صورت بالا رفتن مقاومت دارویی نسبت به آنتی بیوتیک، مجبور خواهیم شد که داروهایی قوی و گران‌تر مصرف کنیم.

اینکه یک مرغ بدون آنتی بیوتیک باشد، به این معناست که به آن، نه از طریق غذا، نه آب و نه تزریق، آنتی بیوتیک داده نشده باشد. در طول رشد مرغ‌ها، سازمان دامپزشکی کشور، چهار بار (یک نوبت در همان آغاز رشد، دو نوبت در اواسط دوره رشد و نوبت آخر نیز در پایان دوره رشد) اقدام به انجام آزمایش و نمونه‌برداری از آن‌ها می‌کند. مرغ‌هایی که هیچ آنتی بیوتیکی مصرف نکرده باشند؛ اجازه فروش به عنوان مرغ سبز را خواهند داشت. فقط در این صورت است که نشان مرغ سبز به آن‌ها داده خواهد شد. به بیان دیگر در ایران، تایید رسمی پاک بودن و قرار گرفتن مرغ در گروه مرغ‌های سبز، به عهده سازمان دامپزشکی خواهد بود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.