۱- مجوز تاسیس
مهدکودکی معتبر است و اجازه فعالیت دارد که از سازمان بهزیستی کشور مجوز تاسیس دریافت کرده باشد. مهدکودکهای دارای مجوز از فیلترهای آموزشی زیادی گذاشتهاند و عموما خدمات آموزشی مناسبی را ارائه میدهند.
۲- مربیان مهدکودک
از آنجایی که مربیان وظیفه آموزش کودکان را برعهده دارند؛ میزان توانایی و تجربه آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین مهدکودک باید متناسب با تعداد کودکان مربی داشته باشد و برای جلوگیری از یکنواختی برنامهها از یک مربی استفاده نکند.

۳- امکانات مهدکودک
سالن بازی، فضای سبز، سیستم سرمایشی و گرمایشی مناسب، دوربین مداربسته، سرویس بهداشتی و سالن سرو غذا از متداولترین امکاناتی هستند که هر مهدکودکی باید داشته باشد.
4- بیمه مهدکودک
مهدکودکها باید تحت بیمه حوادث و مسئولیت باشند تا هنگام وقوع حادثه بتوانند خسارت و ضرر و زیانهای مالی را جبران کنند.
5- مقررات ایمنی در مهد کودک
داشتن سرپوش برای تمام کلیدها و پریزها، حفاظ برای لولهها، عدم دسترسی کودکان به سیمهای برق و… از جمله مواردی است که رعایت آن در فضای داخلی مهد کودک اهمیت دارد. پوشش مناسب، تمیز، قابل شستوشو و نرم کف اتاق بازی کودکان و همچنین در کف فضای زمین بازی نیز از موارد قابل اهمیت است.
6- تغذیه مهدکودک
تغذیه کودکان در میزان رشد جسمی آنها تاثیر بالایی میگذارد. تغذیه کودکان باید متناسب با شرایط فیزیکی و عادات غذایی آنها باشد. بنابراین مهدکودکها باید از کارشناس غذایی برای آمادهسازی و سرو وعدههای غذایی کودکان بهره بگیرند.

7- امکان بررسی آنلاین مهد کودک
قبل از تصمیمگیری و ثبتنام وبسایتهای مهد کودکها را مشاهده کنید و نظرات والدین را در صورت موجود بودن بخوانید. وبسایت همچنین باید عکسهایی از مدرسه داشته باشد که به شما نگاهی به محوطه مدرسه و کلاسهای درس میدهد و مطمئن شوید که وبسایت مدرسه به روز است. اگر یک وبسایت به روز نیست، ممکن است نشان دهنده یک مشکل بزرگتر باشد.