خواص مرغ محلی سوپر چیکن رشت
به طورکلی به مرغهایی که در طول رشد و پرورش آنها، هیچ نوع آنتی بیوتیکی دریافت نکرده باشند مرغ سبز میگویند. این مرغها با نام مرغ بدون آنتیبیوتیک نیز شناخته میشوند. در حقیقت مرغداران برای حفظ سلامتی مرغها در برابر نوعی بیماری انگلی، به نام کوکسیدیوز، اقدام به تزریق آنتی بیوتیک به طیور میکنند. تعداد زیادی از آنها تا آخرین روز دوره رشد خود، این دارو را مصرف میکنند؛ به همین علت احتمال ورود این آنتی بیوتیک به بدن مصرفکننده نیز بسیار بالا خواهد بود. این مواد میتوانند مقاومت دارویی بدن ما را افزایش دهند تا آنتی بیوتیکهای سادهتر در بدن اثری نداشته باشند.
متاسفانه عدهای از مرغداران نیز از آنتی بیوتیکهای تقلبی یا غیرمجاز استفاده میکنند؛ که موجب اختلال در فعالیت مغز استخوان، کمخونی شدید و ابتلا به سرطان خواهد شد. اگر بخواهیم بطور دقیقتر توضیح دهیم؛ در اصل ممکن است خود آنتی بیوتیکها به تنهایی باعث آسیب به بدن نشوند؛ اما مصرف آنها باعث میشود که بدن برای مقابله با باکتریها و عفونتها، نیازمند آنتیبیوتیکهای قدرتمندتری شود و این موضوع خطرناکی خواهد بود.
مرغداری سوپر چیکن هیچ آنتی بیوتیک یا ماده افزودنی اضافی به مرغ های خود تزریق نمی کند و همین دلیل برتری مرغ های سوپر چیکن نسبت به باقی مرغ هاست، مرغ های سوپر چیکن در فضای آزاد روستای گیل پرده سر شهر زیبای رشت از دانه ها و سبزیجات طبیعی تغذیه می شوند و مکمل اصلی آنها کرم میلورم است که تولید شرکت سوپر چیکن است و بالاترین میزان پروتئین را داراست.
روش تولید مرغ سبز سوپر چیکن
پرورش دهندگان طیور ارگانیک، باید برای تولید مرغ سبز حتما فضایی کاملا بهداشتی داشته باشند. ایجاد میکروفلور مثبت که سبب دفع عناصر بیماریزا، تحریک سیستم ایمنی و سنتز ویتامین میشود نیز در سیستم گوارشی مرغها مفید خواهد بود. حذف آنتی بیوتیک در تولید طیور، به خودی خود باعث مطلوبتر شدن و تمیزتر شدن محیط رشد آنها نیز خواهد شد؛ چراکه آنتی بیوتیک حتی میتواند در مواردی باعث تولید یک نوع ویروس شود. در پرورش مرغ سبز، باید به رعایت اصول و استانداردهای مراقبتی مرغ مادر و جوجه، ضدعفونی کردن محیط، عاری بودن فضا از باکتری و قارچهای مختلف، دستگاه جوجهکشی، انتخاب دانهها و… توجه زیادی داشت.