نکات مهم در خرید رادیاتور در اراک
مهمترین سیستم گرمایشی که امروزه در ساختمانهای مسکونی و غیرمسکونی از آن استفاده میشود، پکیج و رادیاتور است. این سیستم مزایای بسیاری دارد که از جمله آنها، میتوان به مصرف اندک انرژی، کمجا بودن، عدم ایجاد آلودگی صوتی و همچنین به بازدهی مناسب آن اشاره کرد. با توجه به محبوبیت روز افزون این سیستم گرمایشی، خرید پکیچ و رادیاتور نیز افزایش چشمگیری پیدا کرده است.تمام مصرفکنندگان، به دنبال بهترین مارک رادیاتور هستند و میخواهند باکیفیتترین محصول موجود در بازار را خریداری کنند. محصول خوب و باکیفیت، بدون شک ویژگیهای خاصی دارد که قبل از اقدام برای خرید، لازم است آنها را بشناسیم. در این مقاله از گروه فنی و مهندسی رحیمی در اراک، ما یک راهنمای جامع خرید رادیاتور و شوفاژ در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد.
1.نوع رادیاتور خود را انتخاب کنید
اولین نکتهای که در زمان خرید بهترین رادیاتور شوفاژ باید در نظر داشته باشید، توجه به نوع رادیاتور است. رادیاتورها انواعواقسام مختلفی دارند و قبل از اقدام برای خرید، شما باید ویژگیهای هر یک را شناخته و سپس با توجه به نیاز خود، بهترین گزینه را انتخاب نمایید. از جمله انواع پکیج و رادیاتور متداول در بازار ایران، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
💎رادیاتور پرهای یا آلومینیومی
💎رادیاتور پنلی یا فولادی
💎رادیاتور شیشهای مدرن
💎رادیاتور قرنیزی یا مسی
💎رادیاتور برقی یا پرتابل
💎رادیاتورهای حوله خشککن
💎رادیاتورهای تکپنله
💎رادیاتورهای افقی
💎رادیاتورهای عمودی
2.نسبت متراژ محیط و اندازه رادیاتور را محاسبه کنید
یک فرمول ساده برای محاسبه اندازه رادیاتور وجود دارد؛ برای این کار، شما باید متراژ محیط موردنظر خود را در عدد 130 ضرب کنید. (این عدد برای مناطق سردتر به 140 یا 160 افزایش پیدا میکند.) سپس عددی که به دست میآید را باید در 1750 (میانگین ظرفیت گرمایی هر 1 متر رادیاتور) تقسیم کنید. در نهایت، شما متراژ رادیاتور موردنیاز خود را برای مساحت کل، به دست خواهید آورد.
برای مثال اگر خانه شما 100 متر است، شما به حدود 7.5 متر رادیاتور نیاز خواهید داشت. (توجه داشته باشید که میتوانید متراژ رادیاتور مناسب را برای هر اتاق بهصورت جداگانه نیز محاسبه نمایید.)

3.رادیاتورهایی را بخرید که قطعات یدکی داشته باشند
دیگر نکتهای که در زمان خرید بهترین مارک رادیاتور باید در نظر بگیرید، توجه به وجود قطعات یدکی و جانبی برای دستگاه است. بعضی رادیاتورهای موجود در بازار، توسط برندهایی تولید شدهاند که قطعات یدکی برایشان در بازار وجود دارد. حتی ممکن است تعمیرکاران متخصص چندانی نیز برای آنها وجود نداشته باشد.نظر ما در این راهنمای خرید شوفاژ، آن است که به سراغ محصولات پرفروش بروید. محصولات معروف و پرفروش، معمولا قطعات یدکی فراوانی در بازار دارند و تعمیرکاران زیادی نیز به آنها مسلط هستند. در این صورت اگر رادیاتور شوفاژ شما دچار خرابی شد، برای تعمیر یا تعویض آن دچار دردسر نخواهید شد.
4.به نوع شیر رادیاتور توجه کنید
دیگر نکتهای که باید در راهنمای خرید بهترین رادیاتور شوفاژ به آن اشاره کنیم، توجه به نوع شیر رادیاتور است. امروزه برای رادیاتورها از دو نوع شیر استفاده میشود؛ شیرهای زاویهدار و شیرهای مستقیم.شیرهای مستقیم متداولترین نوع شیرهای مورداستفاده برای شوفاژ به شمار میروند. همانطور که از اسمشان نیز پیداست، به طور مستقیم از کف یا دیوار به رادیاتور متصل میشوند. شیرهای زاویهدار یا خمیده گزینه جدیدتری بهحساب میآیند و زمانی از آنها استفاده میشود که بخواهیم لولهکشی کمتری کنیم و رادیاتور را در نقطهای با دسترسی سختتر قرار دهیم.
5.به محل نصب رادیاتور نیز توجه داشته باشید
هرچند که این مورد ارتباط مستقیمی با انتخاب بهترین مارک رادیاتور ندارد، اما بد نیست که از آن آگاهی داشته باشیم. محل نصب رادیاتورها نیز بسیار مهم است؛ رادیاتورها را معمولا باید نزدیک به ورودی سرما، مثلا زیر پنجرهها قرار داد. در صورتی که لولهکشی منزل شما خلاف این روش است، بهتر است که به سراغ رادیاتورهای بزرگتری بروید تا بتوانید گرمای مطبوعی را در فضا ایجاد نمایید.
جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع رادیاتور و انتخاب بهترین مارک رادیاتور مناسب با نیاز خود با گروه فنی و مهندسی رحیمی، فروش نصب و تعمیر پکیج و اسپلیت در اراک در ارتباط باشید.