روغن حیوانی گاو یک محصول کاملا طبیعی است که از چربی شیر یا همان سرشیر تهیه میشود. مناطق سرسبز استان های غربی کشور باعث شده که محصول روغن حیوانی گاو، یکی از تولیدهای این مناطق به حساب آید.
در تمام مناطق عشایر نشین و روستاهای استان های کرمانشاه، لرستان، ایلام، کردستان روغن حیوانی گاو با حجم بالا تولید می شود. بیشتر این محصول به روش بازاریابی محلی و در فروشگاههای کوچک و بزرگ هم به صورت کیلویی و هم به صورت کلی و عمده به فروش می رسد.
طرز تهیه روغن حیوانی گاو محلی

همانطور که در بخش اول توضیح دادیم، روغن حیوانی گاو محلی، از مشتقات شیر گاو محلی تهیه می شود. گرفتن ضایعات چربی شیر یا همان سرشیر، یکی از راهای تهیه روغن حیوانی گاو است.
نوع دیگر تهیه روغن حیوانی گاو، از کره دوغی است که پس از تهیه ماست و هم زدن آن برای گرفتن کره، به دست می آید. به این روش که اول شیر را به ماست و بعد ماست را به دوغ تبدیل کرده و چربی حاصل از آن که کره دوغی نام دارد در ظرفی گذاشته و روی حرارت می گذاریم.
بعد از اینکه دوغ و ضایعات کره از چربی آن جدا شد؛ نوبت به ریختن چربی خالص یا همان روغن حیوانی گاو می رسد. برای عطر و طعم بیشتر روغن حیوانی گاو، روغن را داخل خیک یا همان هیزه می ریزند.
خیک یا هیزه از پوست گوسفند تهیه می شود و در نگهداری روغن حیوانی گاو نقش بسزایی ایفا می کند. ماندگاری چربی خالص یا همان روغن حیوانی گاو در خیک، تا پنج سال هم می رسد.
اما اگر قصد نگهداری روغن حیوانی گاو را در شیشه و یا پت پلاستیکی دارید، بهتر است که آن را در محیطی کاملا بدور از نور خورشید بگذارید و درب آن را حتما بسته نگه دارید.
انواع روغن حیوانی گاو

روغن حیوانی گاو از مواد مختلفی تهیه می شود.
1_کره دوغی
2_کره گاوداری
3_خامه
کره دوغی از گرانترین نوع مواد اولیه برای تولید روغن حیوانی گاو است ولی روغن تولید شده از کره دوغی کیفیت بسیار بالایی دارد. عطر و طعم روغن حیوانی گاو تولید شده با کره دوغی قابل مقایسه با روغن های دیگر نیست، علاوه بر این، بافت نرم و خامه ای شکل روغن حیوانی گاو برای هر مصرف کننده ای لذت بخش است
روغن تولید شده از کره گاوداری از همان خاصیتی که با کره دوغی تولید شده می باشد. اما ممکن است مقدار عطر و طعم آن نسبت به نوع اول، کمتر باشد ولی با رفتن روغن حیوانی گاو به داخل خیک، این موضوع برطرف شده و از همان کیفیت و طعم برخوردار می شود.
تولید روغن حیوانی با خامه مختص کارخانه های روغن حیوانی است. خامه با درصد های مختلف چربی از کارخانه ها و گاوداری های بزرگ جمع آوری می شود و برای تولید روغن حیوانی به شرهای دیگر ارسال می شود.
دستگاههای تولید روغن حیوانی با دقت تمام چربی خالص خامه را از آن جدا کرده و در بسته بندی های مختلف قرار می دهد. اما در تولید کارخانه ای خبری از خیک نیست، و روغن ها مستقیم به داخل حلب و قوطی می روند.

قیمت روغن حیوانی گاو
قیمت روغن حیوانی گاو به مواد اولیه آن یعنی کره مورد استفاده بستگی دارد. در قسمت قبل انواع مواد اولیه تولید روغن حیوانی گاو را توضیح دادیم.
قیمت روغن حیوانی گاو علاوه بر نوع کره مورد استفاده، به ماندگاری آن در خیک هم تاثیر دارد. هر مقدار روغن در خیک یا هیزه بماند، عطر و طعم آن بیشتر می شود. ماندن روغن در خیک برای مدت طولانی هیچ مانعی ندارد و باعث بالا رفتن کیفیت آن می شود.
خیک که از پوست گوسفند و بز تهیه می شود، با هوا دهی مناسبی که به روغن می دهد باعث می شود ماندگاری روغن حیوانی گاو در آن به سه تا پنج سال ادامه یابد.
قیمت انواع کره برای تولید روغن حیوانی گاو، با نوسان همراه است به همین علت می توانید برای خرید و یا استعلام قیمت روزانه روغن حیوانی گاو یک کیلویی، با شرکت یکتا لبن ارتباط بگیرید.کارشناسان یکتا لبن قیمت روز روغن را با تخفیف ویژه به شما مصرف کنندگان گرامی ارائه می دهند.
نوع بسته بندی روغن حیوانی گاو برای عرضه کردن در بازار به طور معمول یک کیلویی می باشد. چنانچه مصرف کننده ای بسته بندی با وزن های بالاتر را سفارش دهد، شرکت یکتا لبن طبق خواسته مشتری آن را انجام می دهد.
تماس: +989185819170
تماس:+989012368210
واتساپ:+989185819170