فر گردان قنادی، جهت پخت انواع کیک، شیرینی، بیسکویت، شیرمال، کلوچه و نانهای فانتزی کاربرد دارد. این فر شیرینی پزی و قنادی با سیستم بخار برای پخت انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم و اروپایی مناسب است.
فر گردان قنادی از انواع فر شیرینی پزی صنعتی است که به صورت چرخشی و با حرارت غیرمستقیم کار میکند. حرارت فر گردان قنادی از ۵۰ تا ۴۰۰ درجه سانتیگراد متغیر است. برق مورد نیاز فر گردان قنادی ۲۵ آمپر بوده و به صورت ۳ فاز یا تک فاز کار میکند. ظرفیت مدلهای متوسط فر گردان قنادی برابر با ۱۵۰ کیلوگرم خمیر در ساعت است و انواع مختلف آن تعداد ۸ تا ۳۶دیس قنادی را پشتیبانی می کند. سوخت مصرفی فر گردان قنادی از دو منبع قابل تامین است که با استفاده از گاز (و یا گازوئیل) و یا برق شهری با مصرف ۲ کیلووات در ساعت می باشد.
انواع فر گردان قنادی
نحوه کارکرد فر گردان قنادی که از تجهیزات نانوایی و قنادی است، در مدل های مختلف تقریبا مشابه است. ولی بر اساس ظرفیت و پخت انواع مختلف شیرینی دارای چند مدل مختلف می باشد که در زیر آمده است:
– فر گردان قنادی کوچک یا فر شیرینی پزی خانگی برای تولید انواع شیرینی، کیک، کلوچه و… در قنادیها و تولیدیهای کوچک کاربرد دارد. انواع فر گردان قنادی کوچک با تعداد ۸، ۱۰ و ۱۲ سینی به فروش میرسد.
–فر گردان قنادی بزرگ که برای تولید در سطح انبوه شیرینی،کیک و کلوچه،نان و بیسکویت مناسب است و دارای ۳۲ و ۳۶ دیس است.
– فر گردان مناسب پخت نان حجیم، فر پخت نان فانتزی، فر پخت نان های حجیم و نیمه حجیم و همچنین فر پخت کیک و کلوچه و بیسکویت. بعضی از انواع فر گردان قنادی قابلیت پخت همزمان شیرینی و نان فانتزی را نیز دارند.
– فرگردان مخصوص قنادی با سیستم بخار جهت پخت انواع نان حجیم و نیمه حجیم و اروپایی. فر کانوکشن دار

کاربرد فر گردان قنادی
صنعت شیرینی پزی در صنایع غذایی یک صنعت بین المللی است، بازار قنادی یکی از بخش های رو به رشد در سطح جهانی است. بازار قنادی را می توان در درجه اول به دو دسته گسترده تقسیم کرد: شیرینی های شیرین شده با شکر و شیرینی های نانوایی. فر گردان قنادی نیز که از تجهیزات صنایع غذایی است، موقعیت های بسیاری را برای علاقمندان در راهاندازی اینگونه کسب و کارها در ابعاد صنعتی را فراهم آورده است و روند پخت کیک و شیرینی را بسیار راحت کرده است.
انواع کیک و شیرینی یکی از محبوب ترین خوراکیهای دنیا هستند. در کشور ما نیز میتوان گفت که تقریبا هر شهر و منطقه ای شیرینی مخصوص به خود را دارد. علاوه بر این بسیاری از ما عادت داریم با یک جعبه شیرینی به خانه دوستان و اقوام برویم و آن را به نوعی یک کادو میدانیم. همه اینها دلایلی برای شروع این کسب و کار است، تقریبا در هر محله ای حداقل ۱ قنادی و شیرینی فروشی وجود دارد که فقط کافیست یکی کیفیت بالاتری از دیگری داشته باشد تا افزایش درآمد و سود را تجربه کند.
