بهزی

تجهیزات مورد نیاز رستوران

زمان مطالعه 1 دقیقه

تجهیزات مورد نیاز رستوران

تجهیزات مورد نیاز رستوران

هنگام راه اندازی یک رستوران جدید یا نوسازی یک بیزینس موجود، انتخاب درست تجهیزات آشپزخانه رستوران برای موفقیت ضروری است. تیم کارشناسان ما لیستی از تجهیزات ضروری مورد نیاز رستوران را تهیه کرده اند، بنابراین می توانید مطمئن باشید که هنگام تجهیز آشپزخانه خود، تمام نیاز های شما در نظر گرفته شده است. توجه به این نکته مهم است که انواع مختلف رستوران ها ممکن است به تجهیزات اضافی یا سبک های مختلفی نیاز داشته باشند که ممکن است در این لیست نباشد. در عوض، این فهرست شامل مواردی است که هر رستورانی به آن نیاز دارد، و پایه‌ای را فراهم می‌کند که می‌توانید برای برآوردن نیازهای خود از آن استفاده کنید. بر اساس گروه بندی های مختلف تجهیزات رستوران به شش بخش تقسیم کردیم: تجهیزات پخت و پز تجهیزات برودتی تجهیزات ذخیره سازی تجهیزات آماده سازی تجهیزات آشپزی تجهیزات نظافتی

تجهیزات پخت و پز رستوران

تجهیزات پخت، سنگ بنای هر آشپزخانه صنعتی است. هنگام انتخاب تجهیزات آشپزی برای رستوران خود، حتماً به این فکر کنید که قرار است از چه تجهیزاتی بیشتر استفاده کنید. اگرچه قطعات کوچک‌تر تجهیزات ممکن است ارزان‌تر باشند، اما اگر بخواهید به طور مداوم از آنها استفاده کنید، ممکن است نیازهای شما را برآورده نکنند و در درازمدت هزینه بیشتری برای آشپزخانه شما به همراه داشته باشند. در اینجا لیستی از تجهیزات ضروری پخت و پز برای رستوران ها آمده است: فر: این دستگاه همه کاره از تجهیزات را می توان برای پختن، برشته کردن و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد. در نتیجه، یک فر (یا چندین فر، بسته به کسب و کار شما) ضروری است.

تجهیزات مورد نیاز رستوران

اجاق:

بسته به ترجیحات و چیدمان آشپزخانه خود می توانید اجاق برقی یا اجاق گازی را انتخاب کنید.

تجهیزات مورد نیاز رستوران

سرخ کن: در حالی که سرخ کن ها برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده، مرغ و سایر موارد دلخواه مشتری ایده آل هستند، می توانید از آنها برای سرخ کردن انواع غذاها استفاده کنید. گریل: گریل های ذغالی و سایر گریل ها طعم دودی و ذغالی را به شما می دهند که برای بسیاری از رسپی های مختلف عالی است. گریدل: مانند گریل ها، اما با سطح فلزی صاف. گریدل ها پایه اصلی غذاخوری‌ها هستند و می‌توانند برای انواع روش‌های پخت و پز استفاده شوند. هلدینگ: کابینت‌های هلدینگ، غذای شما را در دمای مشخصی نگه می‌دارند، که آنها را برای نگهداری غذا تا زمانی که آماده سرو شود یا پروف نان‌ها قبل از پخت، ایده‌آل می‌کند. سالامندر یا برویلر: این محصولات برای برشته کردن نان یا آب کردن پنیر عالی هستند. همچنین سالامندر ها خروجی حرارت کافی برای کباب کردن ماهی سالمون یا پختن غذاها دارند. تستر: اگر قرار است رستوران شما برای صبحانه باز باشد، یک تستر صنعتی برای نان و شیرینی‌هایتان ضروری است. دستگاه قهوه ساز: قهوه یک نوشیدنی پرطرفدار است، و حتی اگر کافه یا بیکری باز نمی‌کنید، یک آیتم عالی برای سرویس نوشیدنی شما است.

ماکروویو: ماکروویو روشی مناسب برای گرم کردن سس ها، یخ زدایی مواد غذایی منجمد و گرم کردن مجدد محصولات است. علاوه بر این، با تجهیزات پخت و پز، ضروری است که نوع مناسب تامین انرژی (آب و برق و گاز) را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید. همچنین، توجه داشته باشید که ممکن است برای نصب موفقیت آمیز تجهیزات آشپزی خود به شیلنگ های گاز اضافی و سایر قطعات نیاز داشته باشید.

تجهیزات برودتی و ذخیره سازی رستوران

تجهیزات برودتی و ذخیره سازی، مکانی برای نگهداری مواد اولیه و مواد تشکیل دهنده غذا ها در اختیار شما قرار می دهد. بزرگترین عاملی که هنگام انتخاب تجهیزات ذخیره سازی باید به آن توجه کرد ظرفیت و شکل آن است. شما باید تجهیزاتی را انتخاب کنید که بتواند میزان غذای مورد نیاز رستوران شما را تامین کند و همچنین با چیدمان آشپزخانه شما مناسب باشد.

تجهیزات برودتی

سبک های مختلفی از تجهیزات برودتی وجود دارد و سبکی که انتخاب می کنید به نوع رستوران و نیازهای خنک کننده خاص شما بستگی دارد. اما، در اینجا چند نمونه وجود دارد که یک رستوران استاندارد ممکن است انتخاب کند: یخچال: برخی از انواع رایج یخچال ها عبارتند از: سرد خانه های بزرگ، یخچال های ایستاده، یخچال های زیر کانتری و یخچال های تاپینگ. این احتمال وجود دارد که رستوران شما به ترکیبی از انواع مختلف نیاز داشته باشد. فریزر: مانند یخچال، فریزرها نیز در اندازه ها و سبک های مختلف مطابق با نیازها و ظرفیت های غذایی شما هستند. دستگاه یخساز: دستگاه های یخ ساز جزئی ضروری برای سرویس نوشیدنی در هر رستورانی هستند. علاوه بر این، کافه‌ها، بارها و فروشگاه های مواد غذایی ممکن است از یخ برای تهیه اسموتی یا کوکتل های ترکیبی استفاده کنند. دیسپنسر: برخی از فست فود ها ممکن است دستگاه‌های دیسپنسر نوشیدنی داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ممکن است آنها را در ایستگاه‌های انتظار داشته باشند. هنگام انتخاب یک دیسپنسر، به این فکر کنید که چند گزینه نوشابه را می خواهید سرو کنید و کدام مارک نوشابه را انتخاب می کنید.

تجهیزات ذخیره سازی

علاوه بر یخچال، هر رستورانی به تجهیزات ذخیره سازی مواد اولیه و همچنین ظروف کوچک و تجهیزات نیاز دارد. در اینجا چند قطعه استاندارد از تجهیزات ذخیره سازی است که در اکثر رستوران ها پیدا خواهید کرد: شلف: می توانید از شلف و قفسه در سرد خانه خود برای نگهداری مواد غذایی مختلف استفاده کنید. همچنین می توانید از قفسه برای نگهداری قابلمه ها، تابه ها، ظروف غذاخوری، مواد خشک و غیره استفاده کنید. شلف در اندازه ها و پیکربندی های مختلف وجود دارد که به شما امکان می دهد قفسه بندی خود را برای فضای خود شخصی سازی کنید. ترولی: به دلیل کاربردی بودنشان، وجود آنها در آشپزخانه ضروری است. می‌توانید از آن‌ها در قسمت جلوی خانه (سالن) برای رسیدگی به امور میز ها یا در قسمت پشت خانه (آشپزخانه) برای جابجایی تجهیزات یا مواد سنگین استفاده کنید.

تجهیزات مورد نیاز رستوران

قفسه های ایستاده: برای نگهداری و حمل و نقل مواد غذایی طراحی شده اند، اما می توانید از آنها برای نگه داری و پروف نان ها نیز استفاده کنید. قفسه ایستاده طوری طراحی شده تا بیشتر بلند باشد تا پهن، بنابراین مساحت کوچکی را اشغال میکند که برای آشپزخانه های تنگ ایده آل است. ظروف نگهدارنده مواد غذایی: بهترین ابزار چند منظوره هستند. می‌توانید از آن‌ها برای نگهداری مواد آماده، مخلوط کردن سس ها و چاشنی ها، یا نگهداری مواد خشک مانند پاستا یا برنج استفاده کنید. بهتر از همه، بسیاری از ظروف نگهداری مواد غذایی دارای درب یا علامت های رنگی هستند، بنابراین می توانید برای سازماندهی آسان آنها را کد رنگی کنید. رک های خشک کن: مکانی را فراهم میکند که نه تنها تجهیزات خود را ذخیره کنید، بلکه آنها را با هوا نیز خشک کنید. می توانید از رک های خشک کن برای خشک کردن ظروف غذاخوری، ظروف شیشه ای، ظروف آشپزی، تخته های برش، قاشق و چنگال و موارد دیگر استفاده کنید. رک های دانیج (Dunnage): شبیه رک خشک‌کن هستند، زیرا برای تجهیزات خشک‌کن استفاده می‌شوند، اما قفسه‌های dunnage معمولاً فقط چند اینچ از زمین فاصله دارند. می توانید از آنها برای اقلام سنگین مانند کنسرو ها، کیسه های برنج یا قطعات بزرگ تجهیزات استفاده کنید. علاوه بر این، هنگام تهیه تجهیزات برودتی و ذخیره سازی آشپزخانه جدید خود، در نظر داشته باشید که منوی شما چگونه خواهد بود و چه مقدار از مواد غذایی را باید ذخیره کنید. این به شما ایده بهتری درباره تعداد یخچال، فریزر و شلف مورد نیازتان می دهد.

پست‌های مشابه






  • تجهیزات مورد نیاز رستوران

  • تجهیزات پخت و پز رستوران

  • اجاق:

  • تجهیزات برودتی و ذخیره سازی رستوران

  • تجهیزات برودتی

  • تجهیزات ذخیره سازی