به تیرچه هایی که خرپا های آن را با جوش نقطه ای تولید کرده اند، تیرچه صنعتی گفته می شود که در ظاهر به شکل مثلث و یا چار وجهی تولید می شوند. کاربرد این نوع تیرچه بیشتر در استحکام سازی یک ساختمان و سازه می باشد که نقش ستون را اجرا می کنند. در سقف ساختمان ها بلوک ها به شکل قالب بتنی روی انواع تیرچه ها قرار میگیرند و به شکل حورف لاتین تی (T) تولید می شوند. تیرچه ها را به دو روش سنتی و صنعتی تولید می کنند که امروزه بیشتر از نوع صنعتی استفاده می شود و تولید به شکل سنتی تقریبا منسوخ شده است. حال در ادامه این مقاله ثامن تجارت ما را همراهی کنید تا شما را با مزیت ها، کاربرد و نحوه قیمت گذاری تیرچه صنعتی بیشتر آشنا کنیم.
مزایای تیرچه صنعتی چیست؟
از وزن بسیار کمتری نسبت دیگر انواع تیرچه ها برخوردار است. تیرچه های صنعتی مقرون به صرفه تر از دیگر نوع تیرچه ها می باشد و هنگام خرید، هزینه کمتری را پرداخت خواهید کرد. سهولت در ذخیره سازی تیرچه ها در تناژ بالا از تیرچه های صنعتی می توان برای صادرات استفاده کرد. حذف نقص ها از طریق نصب میلگردهای تقویتی مجهز به جوش نقطه ای کاهش میزان مصرف متریال گوناگون تولید میلگرد فوقانی و تحتانی تیرچه به صورت یکپارچه و دقیق می باشد. تولید سقف سبک از طریق تیرچه های صنعتی در هنگام تولید این نوع تیرچه ها، صرفه جویی در زمان می شود. فصای بسیار کمتری نسبت به دیگر تیرچه ها اشغال می کند. بعد از نصب هیچگونه لرزشی در سقف ها ایجاد نمی شود. افزایش کیفیت محصول نهایی در مقایسه با قیمت آن تولید انبوه تیرچه های صنعتی امکان پذیر است. کنترل کیفی محصول خروجی در هر مرحله
قیمت تیرچه های صنعتی
قیمت بتن ریزی در تیرچه صنعتی و سنتی کاملا یکسان می باشد. برای تولید به روش سنتی هزینه هایی چون دستمزد کارگر و خرید الکترود و … نیز شامل می شود. در مقابل در تولید تیرچه صنعتی هزینه هایی چون هزینه برق و هزینه کارگر و … وجود دارد. در هنگلام تولید تیرچه صنعتی، میلگرد ها و قیمت ها کاهش می یابد. به علت سرعت بسیار بالایی که در زمان تولید انها به صرف می شود، می توان تعداد زیادی از آنها را به صورت عمده با قیمت بسیار پایین تری می توان تهیه کرد. البته نکته قابل توجه این است که نواسانت ارزی نیز در تعیین قیمت این محصول تاثیر بسیار زیادی دارد. شما می توانید برای اطلاع از اخرین قیمت تیرچه صنعتی با کارشناسان مجموعه ما در تماس باشید.