بهزی

ویژگی های زیادی به عنوان ویژگی های برنج ایرانی وجود دارد اما، ما در ادامه به اصلی ترین ویژگی برنج ایرانی اشاره می کنیم:

۱.پخت و طعم برنج ایرانی: برنج ایرانی حین پخت به ندرت دچار چسبندگی شده، بدین ترتیب بعد از پخت بافتی سبک دارد. هضم آن آسان بوده و از نفخ معده جلوگیری می کند. ۲. عطر برنج ایرانی : از ویژگی بارز برنج ایرانی این است که حتی به ‌صورت خشک هم دارای عطر است و اگر آن را در دست بگیرید و ها کنید، بوی خوب آن به مشام به شما می‌رسد. ۳. رنگ و اندازه برنج ایرانی: رنگ دانه ‌های برنج ایرانی نیمه شفاف، سفیدِ مایل به کدر است یا به اصطلاح ساختار بلوری دارند. همچنین طول دانه‌ ی برنج به‌صورت خام نیز بین 7 تا 8 میلی‌متر می باشد. ۴. قد کشیدن برنج ایرانی: برنج ایرانی بعد از پخته ‌شدن و دم‌ کشیدن، به دلیل جذب بیشتر آب خیلی خوب قد می‌کشند. این ویژگی از دیگر ویژگی برنج ایرانی می باشد. ۵. ماندگاری برنج ایرانی: برنج ایرانی هم بعد از پخت ظاهر مجلسی و خوبی دارد، هم در صورت لزوم برای وعده‌ های بعد هم نرم و قابل استفاده است. یعنی کافیست هنگام گرم‌کردن و مصرف مجدد ِبرنجِ وعده ی قبل کمی آب اضافه کنید؛ آن قدر طعم خوب و تازگی دارد که مشخص نمی‌کند در وعده ی قبل پخته شده است. ۶. چرب بودن دانه ی برنج ایرانی: یکی دیگر از ویژگی های برنج ایرانی، چرب بودن دانه ‌های برنج است. یعنی اگر دانه‌های برنج را در دست گرفتید و احساس کردید دانه کمی چرب است بدانید که برنج ایرانی، می باشد.


شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.