1. آمادهسازی: در این مرحله، باید بدنه خودرو را برای نقاشی آماده کرد. این شامل شستشوی بدنه، حذف خطوط و خشهای سطحی با سمباده زدن، پر کردن خطوط و خشهای عمیقتر با مواد پرکننده و صاف کننده، و سابزدن بدنه با مواد سابزنی است.
توصیه میشود که برای نقاشی خودرو از مواد با کیفیت و مطابق با استانداردهای صنعتی استفاده شود. همچنین، برای انجام نقاشی، بهتر است به یککارگاه نقاشی خودرو مراجعه کنید تا کار با دقت و حرفهای انجام شود.
رنگآمیزی روی ماشین بهآسانی استفاده از قلم مو روی بوم نیست. عوامل زیادی برای تسهیل رنگ خودرو موردنیاز است. این شامل:مکانی بسته که گردوغبار نباشد و اطراف آن رطوبت بیشازحد نداشته باشد
پس از سندبلاست، استفاده از پرایمر، پرایمر نوعی رنگ است که از رزین، حلالها و مواد افزودنی تشکیلشده است که سطح خودرو را برای رنگآمیزی آماده میکند. استفاده از آستر اولین قدم در رنگآمیزی خودرو است. این مرحله اولیه استفاده از پرایمر بسیار مهم است و به هیچ قیمتی نمیتوان آن را نادیده گرفت، زیرا پرایمر به تراز کردن سطح بدنه فلزی خودرو کمک میکند. در این مرحله برای رفع عیوب ناشی از ساخت، پوشش پرایمر ضروری است. پوشش اولیه پرایمر به محافظت از بدنه فلزی خودرو در برابر زنگزدگی، دمای بالا، خردهسنگ و اشعه UV خورشید کمک میکند.
دومین مرحله مهم استفاده از بیس کت یا کت رنگ است. در این مرحله رنگ خودرو و جذابیت بصری آن به وجود میآید. چهار نوع مختلف پوشش پایه وجود دارد – جامد، فلزی، مرواریدی و مات. هر یک از چهار گونه دارای خواص متمایزی هستند و ظاهر متفاوتی دارند.
آخرین مرحله در نقاشی خودرو، استفاده از کت شفاف است. کت شفاف یک کت شفاف است که روی پوشش پایه اعمال میشود. ازآنجاییکه این مرحله نهایی رنگ خودرو است و بلافاصله با محیط اطراف در تماس است، روکش شفاف باید ماندگاری بالایی داشته باشد. این باید توانایی محافظت از پوشش سطح را در برابر سایش خارجی داشته باشد و خواص شیمیایی آن باید در برابر اشعههای مضر UV مقاومت ایجاد کند.
هنگام نقاشی اتومبیل خود باید چندین مرحله در نظر گرفته شوند: