بهزی

در دامداری ها و دامپروری ها شیر خام را بعد از جمع آوری از دام های مختلف (گاو، گوسفند، بز) باید خیلی سریع در مخازن مخصوص نگه داری شیر وارد کرد که دمای شیر را پایین آورده و از فاسد شدن آن جلوگیری کند.
استفاده روزانه شیر و محصولات لبنی در دنیای امروز نیازی غیر قابل انکار است و تامین این نیاز وابسته به صنعت دامداری و دامپروری و مراکز فرآوری شیر می باشد. وابستگی تولید انواع محصولات لبنی، اول به شیر خام و سپس به تغییرات و عملیاتی خواهد بود که سطح کیفیت و سلامت این محصولات را افزایش می دهد.

انواع شیر سرد کن صنعتی و تجهیزات دامداری قابل ارائه در تولیدی شریفی بر اساس ظرفیت به شرح زیر می باشد:

🔹شیر سرد کن لبنیاتی (50 لیتری)
🔹شیر سرد کن لبنیاتی (100 لیتری)
🔹شیر سرد کن لبنیاتی (130 لیتری)
🔹شیر سرد کن صنعتی و لبنیاتی (200 لیتری)
🔹شیر سرد کن صنعتی و لبنیاتی (300 لیتری)
🔹شیر سرد کن صنعتی و لبنیاتی (400 لیتری)
🔹شیر سرد کن صنعتی و لبنیاتی (500 لیتری)
🔹شیر سرد کن صنعتی (1000 لیتری)
🔹شیر سرد کن صنعتی (2000 لیتری)
🔹شیر سرد کن صنعتی (3000 لیتری)

مشخصات فنی شیر سرد کن

تمامی محصولات لبنی به طور مستقیم و یا غیر مستقیم حاصل شیر خام می باشند. اما نکته بسیار مهم عمر مفید و زمان نگه داری شیر خام بوده که حداکثر 48 ساعت است به همین دلیل باید خیلی زود مصرف و فرآوری گردد. شیر خام به دلیل دمای بالا و داشتن مقادیر زیادی از باکتری ها و ارگانیزم ها عمر کوتاه داشته و شرایط نگهداری آن بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد. دمای شیر تازه دوشیده شده نزدیک به 35 درجه است این یعنی دمای مطلوب برای رشد و فعالیت میکرو ارگانیزم ها و باکتری های موجود در شیر تازه. همچنین علاوه بر دقت به دمای شیر، ساکن بودن شیر دوشیدن شده پس از دوشیده شدن نیز باعث تغییر رنگ، تغییر مزه، و در نهایت فاسد شدن شیر خام می شود بنابراین پس از دوشیدن شیر در دامداری ها و دامپروری ها باید دمای شیر خیلی سریع پایین آورده شود و از ساکن بودن آن جلوگیری شود. شیر سرد کن دامداری دقیقا دستگاهی با این ساز و کار است. دمای شیر تازه را خیلی سریع پایین آورده و پس از ورود شیر به مخزن نگهداری آن را به صورت مداوم هم می زند تا فاسد نشود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.