بهزی

روغن توربین چیست؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

روغن توربین چیست؟
روغن توربین چیست؟ روغن توربین یک روغن با کیفیت بسیار بالا و ضد زنگ و اکسیداسیون (R&O) در گردش است که برای استفاده در توربین های بخار صنعتی، کمپرسورهای هوای چرخشی و بسیاری از کاربردهای صنعتی دیگر توسعه یافته است. این به طور ویژه برای محافظت در برابر تشکیل لجن و لاک ساخته شده است تا عمر طولانی را ارائه دهد.

فرمولاسیون روغن توربین

فرمولاسیون روغن توربین نسبتاً ساده است. آنها مخلوطی از مواد زیر هستند: روغن پایه ، بازدارنده های خوردگی، بازدارنده های اکسیداسیون ، کف زدا و دمولسیفایرها. روغن پایه معمولاً 97 درصد یا بیشتر از فرمول روغن توربین است. مواد افزودنی در سطوح پایین به روغن پایه مخلوط می شوند تا از روغن و قطعات توربین محافظت کنند. افزودنی ها باید به گونه ای انتخاب شوند که بر اساس نیازهای OEM، عملکرد بهینه را در توربین ارائه دهند. با این حال، بسیاری از روغن های توربین جدیدتر با روغن های پایه ای که با تکنیک های جدیدتر تصفیه شده اند، فرموله شده اند. بیشتر داده‌های تست روی میز آزمایشگاهی نشان می‌دهد که استفاده از این سیالات پایه جدید باید عمر طولانی‌تر روان‌کننده را در کاربردهای صحرایی فراهم کند. متأسفانه این موضوع صحت ندارد. علاوه بر سیالات پایه جدیدتر، مهندسین روغنکاری دریافته اند که روغن های توربین مونولک این مشکلات را برطرف می کنند. چگونه روغن بهران توربین ۶۸ با استفاده از ترکیب بهینه سازی شده ای از روغن های پایه و افزودنی ها، افزودنی انحصاری کاهش سایش، فرموله می شود؟ تجربه میدانی نشان داده است که این فرمول هم افزایی مناسب بین توربین و روغن توربین را فراهم می کند.
روغن توربین
چه کسب‌وکار شما متکی به توربین‌های خط اصلی باشد یا به توربین‌های پیک، روغن‌ بهران توربین ۴۶ جان تازه‌ای به تجهیزات شما تزریق می‌کند و آن را از دمای بیش از حد رها می‌کند و قادر می‌سازد تا بارهای سنگین را با سهولت بیشتری تحمل کند. روغن های توربین نیازهای سازنده تجهیزات اصلی را برای بسیاری از توربین ها، ژنراتورها و گاورنرها برآورده می کنند یا از آنها فراتر می روند. آنها عملکرد طولانی مدت، جداسازی آب عالی، مقاومت در برابر زنگ زدگی و اکسیداسیون، عملکرد بدون کف و مقاومت در برابر لاک و تشکیل لجن را ارائه می دهند. یک ترکیب روغن روان کننده، به ویژه مناسب برای استفاده در توربین های بخار یا توربین های گاز، افشا شده است. ترکیب روغن توربین شامل مقدار عمده ای از روغن پایه هیدروکربنی معدنی یا مصنوعی و مقدار موثری از ترکیبی از مواد زیر است: تری فنیل فسفیت یا فنیل فسفیت جایگزین تری آلکیل. دی فنیل آمین یا دی فنیل آمین آلکیله؛ فنیل آلفا نفتیلامین، فنیل بتا نفتیلامین، آلکیل یا آلکاریل جایگزین فنیل آلفا نفتیلامین، یا آلکیل یا آلکاریل جایگزین فنیل بتا نفتیلامین. بنزوتریازول یا بنزوتریازول جایگزین آلکیل. استر جزئی آلکیل یا آلکنیل سوکسینیک انیدرید. در یک جنبه ترجیحی، ترکیب روغن توربین حاوی مقدار موثری از یک کوپلیمر N-vinyl-2pyrrolidone و یک آلفا-الفین است.

چه نوع روغنی در بیشتر موتورهای توربین استفاده می شود؟

روغن‌های نوع II از مواد مصنوعی مبتنی بر استر هستند که امروزه تقریباً توسط تمام هواپیماهای توربین‌دار در سراسر جهان استفاده می‌شوند و ثابت شده‌اند که از نظر فنی و تجاری موفق‌ترین و با عمر طولانی‌ترین روغن‌های توسعه‌یافته برای هوانوردی هستند.

تفاوت روغن هیدرولیک و روغن توربین چیست؟

بنابراین، روغن توربین گاز باید از پایداری اکسیداسیون در دمای بالا و مقاومت در برابر سایش نسبت به روغن توربین بخار برخوردار باشد. ویژگی های روغن هیدرولیک: روغن هیدرولیک به عنوان محیط کار سیستم هیدرولیک استفاده می شود. این عمدتا انرژی هیدرولیک را در حین روانکاری اجزای هیدرولیک منتقل می کند.
روغن توربین

ویسکوزیته روغن توربین چقدر است؟

روغن توربین چیست؟ با توجه به ویسکوزیته ISO در 7 گرید ۳۲ تا ۲۲۰ موجود است، بنابراین برای هر کاربری می توان گرید بهینه را انتخاب کرد. روغن توربین می تواند به عنوان روان کننده برای طیف وسیعی از ماشین آلات صنعتی از جمله موارد زیر استفاده شود. روانکاری داخلی و خارجی کمپرسورهای هوا و گاز

روغن توربین کجا استفاده می شود؟

در مقاله روغن توربین چیست متوجه میشویم که امروزه روغن های توربین برای نیروگاه های با سوخت فسیلی از جمله نیروگاه های توربین گازی، نیروگاه های سیکل ترکیبی و نیروگاه های بخار استفاده می شود . وظایف اصلی روغن توربین علاوه بر عملکرد خنک کننده، سایش و محافظت در برابر خوردگی به شرح زیر است: روغن کاری توربین و یاتاقان ژنراتور.

روغن موتور توربین چه ویژگی هایی دارد؟

در اینجا ۷ ویژگی وجود دارد که یک روغن توربین با کیفیت خوب به آنها معروف است: ویسکوزیته بسته به نوع توربین، ویسکوزیته روغن مورد نیاز تعیین می شود. امولسیون پذیری ضد خوردگی و ضد زنگ پایداری در برابر اکسیداسیون مقاومت در برابر کف کردن / کف کردن هوازدایی ثبات
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.