بهزی
شرکت گهر زیست فناور
شرکت گهر زیست فناور تولید کننده غذای زنده آبزیان در شهر دورود استان لرستان

✨ شرکت گهر زیست فناور✨ ✨ GAHAR ZIST FANAVAR CO✨ ✨ تولید کننده غذای زنده آبزیان مستقر در پارک علم و فناوری استان لرستان ✨ مرکز رشد واحد‌های فناور شهرستان دورود ✨ مشاوره ،راهنمایی و آموزش کشت انواع غذای زنده آبزیان. ✨ تولید کننده انواع استوک و کالچر ها و استارتر های خالص سازی شده:میکرو جلبکها ،مژک داران و پارامسی،انواع روتیفر آب شور و آب شیرین. ✨ انواع زئو پلانکتونها (دافنی ماگنا،دافنی موینا،دافنی پولکس،آلونا،آلونلا و...)(daphnia moina, daphnia mogna) ✨ تولید صنعتی بیومس آرتمیا و دافنی ماگنا

دلایل نیاز به استفاده غذاهای زنده در آبزی پروری

زمان مطالعه 1 دقیقه

دلایل نیاز به استفاده غذاهای زنده در آبزی پروری

۱- غذاهای مصنوعی به تنهایی قادر به تامین نیازمندی های غذایی آبزیان پرورشی نمی باشند.


۲- آبزیان گرایش به غذاهایی دارند که در محیط طبیعی آنها یافت می شود.


۳- هضم و جذب غذای زنده آسانتر بوده و به هضم و جذب غذای کنسانتره کمک می کند ،نیازهای اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب ضروری و مواد معدنی را تامین کرده و زمینه تجربه شکار را برای بچه ماهیان فراهم می کند.


۴- موجب افزایش مقاومت نوزاد ماهی در برابر عوامل بیماری زا و شرایط نامسائد می‌گردد.


۵- با غنی سازی غذای زنده می توان مواد ضروری مثل واکسن ها و اسیدهای چرب ضروری و داروها را به سیستم گوارش ماهیان انتقال داد.


۶- مصرف غذای زنده باعث رشد کافی گنادهای تناسلی و افزایش قدرت تولید مثلی آبزیان می گردد.
۷- باعث بهبود رنگ و تنوع رنگی ماهیان زینتی و بازار پسندی آنان می گردد.


۸- از آنجا که تغذیه بخش عمده هزینه های پرورش ماهی و در بعضی گونه ها حتی بیش از پنجاه درصد هزینه ها را شامل می شود می توان با تولید غذای زنده هزینه تمام شده پرورش آبزیان را کاهش چشمگیری داد.


۹- لارو اکثر آبزیان بطور غریزی تمایل به شکار و تغذیه از غذاهای متحرک دارند و تمایلی به تغذیه از غذاهای پودری که ته نشین می شوند ندارند.