بهزی
شرکت لقمان پژوهش بهینه
شرکت لقمان پژوهش بهینه در تهران

لقمان پژوهش بهینه، تولیدکننده دستگاه های آزمایشگاه های صنایع غذایی، کنترل کیفیت غذایی و تحقیقاتی، تجهیز کامل آزمایشگاه غذایی و کارخانجات تولید و بسته بندی در تهران.

خدمات آزمایشگاه صنایع غذایی

زمان مطالعه 1 دقیقه

خدمات آزمایشگاه صنایع غذایی

خدمات آزمایشگاه صنایع غذایی

علاوه بر اینکه هر آزمایشگاه از مجموعه آزمایشگاه‌های صنایع غذایی است، خدمات تخصصی خود را انجام می‌دهد. اما بعضی اصول و موارد به طور کلی در تمام زیر مجموعه‌های آزمایشگاه‌ صنایع غذایی پیاده می‌شود.

بررسی اولیه مواد غذایی:

بررسی اولیه مواد بر اساس اندازه‌گیری بو، رنگ، مزه، شفافیت، درجه بریکس، یکنواختی، درصد پری، اسیدیته، حشرات، شن و خاک، پراکسید، درصد روغن و نمک، بافت گوشت، خاکستر، میزان قلیایی، درصد خلوص، ساکارز، قندها، سوربات بنزوات سدیم، پروتئین، رنگ مصنوعی، اسانس، الکل اتیلیک و … شکل می‌گیرد.
خدمات آزمایشگاه صنایع غذایی

میکروب شناسی مواد غذایی:

بعد از بررسی و تعیین درجه کیفی مواد خام و اولیه برای تولید و یا بسته‌بندی محصولات نوبت به میکروب زدایی میرسد. که مراحل ابتدایی و اولیه این کار بررسی وضعیت میکروبی مواد غذایی و کشت و شمارش انواع باکتریها و قارچ های موجود است.

فرمولاسیون و بهینه‌سازی مواد غذایی:

پس از بررسی وضعیت اولیه و شناسایی میکروبی، تعیین برنامه و اجرای کار برای بهبود مواد غذایی و همسانی آن‌ها با استانداردهای ملی است. و بعد از طی شدن روند برنامه و گذراندن پروسه فرمولاسیون آزمایش‌های شیمیایی و فیزیکی جهت تعیین کیفیت انجام می‌شود. برای بررسی و اجرای تمام موارد ذکر شده تمامی این آزمایشگاه‌ها نیاز به تجهیزات و دستگاه‌های پیشرفته و مخصوصی دارند که در ادمه به معرفی بعضی از آن‌ها پرداخته‌ایم.

دستگاه‌ها و تجهیزات در آزمایشگاه صنایع غذایی

دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاه صنایع غذایی عبارت است از: SEM ،کوانتومتری، انواع آنالایزر، کروماتوگرافی، انکوباتور، میکلو اسکن، اسپری درایر و … که در ادامه چندتا از دستگاه‌هایی که در اکثر آزمایشگاه‌ها استفاده می‌شود
دوماس:
سیستم اتوماتیک اندازه‌گیری سریع پروتئین و نیتروژن به روش دوماس Dumatherm، فناوری دوماس می‌تواند نمونه‌هایی با محتوای نیتروژن کم، نمونه‌هایی بسیار غلیظ و شور و نمونه‌هایی با محتوای آب بالا را اندازه گیری کند. این دستگاه مناسب برای آزمایشگاه‌ها فرآورده‌های گوشتی، لبنی، نان و غلات است
سوکسله:
سیستم اندازه گیری چربی (سوکسله) قابلیت بازیافت درصد بالایی از حلال را دارد و دارای سیستم امنیتی بالایی است. قابلیت کارکرد بدون نیاز به هود را نیز دارد.
رفرکتومتر:
رفرکتومترهای رومیزی اتوماتیک و سری ABBE قابلیت اندازه‌گیری بریکس، ضریب شکست، قند اینورت و قابل اتصال به کامپیوتر و پرینتر است، دارای کاربرد وسیع در اکثر صنایع از جمله صنایع روغن، نوشیدنی، دارویی، قند و شکر و… نیز است.
خدمات آزمایشگاه صنایع غذایی
کلدال:
سیستم اتوماتیک و دستی اندازه گیری ازت و پروتئین قابلیت کاربرد در کلیه مواد غذایی و قابلیت تعیین میزان نیتروژن در خاک، آب، اوره، کاغذ، تنباکو، قهوه، پلاستیک و مواد محترقه رادارد و از طریق پورت usb به کامپیوتر متصل می‌شود.
سل کانتر:
تهیه گزارش سریع و دقیق وظیفه اصلی این دستگاه تهیه گزارش سریع و دقیق به روشی ساده از پارامترهای اصلی خون درشیر است، به نحوی كه نمونه‌های غیرطبیعی از نمونه‌های طبیعی تفكیك گردیده و جهت انجام بررسی‌های بیش‌تر آن‌ها از روش‌های متداول دیگر كمك گرفته می‌شود.