بهزی

تفاوت مافین و کاپ کیک چیست؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

تفاوت مافین و کاپ کیک چیست؟

🧁 مافین چیست؟

مافین (Muffin) که به آن کیک فنجانی هم گفته می‌شود یک کیک خوشمزه شبیه کیک یزدی خودمان است که در بسیاری از کشورها به همراه صبحانه یا عصرانه سرو می‌شود. مافین در دو مدل آمریکایی و انگلیسی درست می‌شود.

مافین آمریکایی چیست؟

مافین آمریکایی یک نان کیک مانند است که می‌توان آن را از آردهای مختلف تهیه کرد و داخل آن از میوه‌ها و مغز خشکبار استفاده کرد. در مافین آمریکایی کره، شکر و بکینگ پودر به خمیر مافین اضافه می‌شود و آن را در قالب‌های کاغذی شبیه فنجان می‌پزند. این کیک بعد از پختن حالت اسفنجی به خودش می‌گیرد.

مافین انگلیسی چیست؟

در مافین انگلیسی مقدار شکر به کار رفته کمتر است و بیشتر به عنوان یک نان‌شیرینی پخته می‌شود. ضمناً اندازه مافین انگلیسی از مافین آمریکایی کوچک‌تر است.

🧁 کاپ کیک چیست؟

کاپ کیک (Cupcake) را می‌توانیم یک کیک تولد مینیاتوری در نظر بگیریم. این شیرینی معمولاً در قالب‌های گرد و فنجانی شکل پخته می‌شود. تا اینجا که تفاوتی با مافین نداشت اما برگ برنده کاپ کیک در تزئینات روی آن است که اغلب می‌تواند خامه‌ای، وانیلی، شکلاتی، کره‌ای و… باشد. طعم شیرین کاپ کیک بیشتر مربوط به تزئینات روی آن است و خود کیک بافت سبک‌تر و اسفنجی‌تری نسبت به مافین دارد. کاپ کیک نسبت به مافین میزان چربی بیشتری دارد و آن را در مهمانی‌ها سرو می‌کنند.

تفاوت مافین و کاپ کیک چیست؟

مافین زیاد شیرین نیست و ممکن است فقط از آرد گندم تهیه شود و بیشتر از میوه‌ها در آن استفاده می‌شود تا شیرینی‌ها. ساختار مافین نسبت به کاپ کیک خشک‌تر است و بافت آن نسبت به کاپ کیک کمی متراکم‌تر است. نکته دیگر درباره تفاوت مافین و کاپ کیک مربوط به مرحله مخلوط کردن مواد اولیه آن‌هاست. هنگام مخلوط کردن مواد اولیه مافین باید دقت لازم را داشته باشید که مواد بیش از اندازه مخلوط نشوند. در حالی که مواد اولیه کاپ کیک بر خلاف مافین نسبت به مخلوط کردن بیش از حد حساس نیست و بافت آن‌ها دچار تغییر نمی‌شود.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.