1- عدم سودآوری در سال اول
وقتی یک رستوران جدید راه اندازی میکنید، حتی با بهترین برنامه ریزی ممکن است فوراً سودآور نباشید. به همین دلیل بسیار مهم است که وام بگیرید و در اسرع وقت پسانداز کنید.
2- هزینههای زیاد
بسیاری از افراد کسب وکار رستوران را به دلیل درآمد بالای آن انتخاب میکنند اما تهیه اقلام منو هزینه بسیاری دارد و پیشبینی دقیق این هزینهها، به خصوص در کوتاهمدت دشوار است.
3- درآمد نامشخص
فراموش نکنید که ممکن است در بعضی از روزهای سال کسبوکارتان دچار رکود شود و بدهی زیادی به بار بیاورید.
4- استرس و فشار شغلی
مدیر رستوران بودن کار سختی و پر از استرسی است. در حالی که به ترکیب خاصی از مهارتها و ویژگیهای شخصیتی نیاز دارد. ساعات طولانی همراه با مسئولیتهای متعدد اغلب منجر به استرس و خستگی در بین مدیران رستوران میشود. یادگیری مقابله با این اضطرابهای مکرر به روشی سالم میتواند یکی از چالشبرانگیزترین جنبه های این شغل باشد.