بهزی

چطور یک تراکتور مناسب بخریم؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

چطور یک تراکتور مناسب بخریم؟
عملیات زراعی و باغبانی، ذاتاً طاقت فرسا و پر زحمت هستند. اما گاه استفاده از ادوات و ماشین‌آلات نامناسب، نه تنها هزینه هنگفتی را به کاربر تحمیل می‌کند ، بلکه با خرابی‌های پی در پی و لزوم تعمیرات متوالی، زمان کار و خستگی ناشی از کار را نیز افزایش می‌دهد. شاید بتوان ادعا نمود، انتخاب ماشین‌آلات مناسب برای زمین‌های بزرگ، به دلیل سودآوری بیشتر زمین و تکنولوژی‌های پیشرفته‌تر در ماشین‌آلات بزرگ و وجود مطالعات متعدد در این زمینه، راحتتر می‌نماید. یکی از اولین ماشین‌آلاتی که ممکن است برای باغ خود نیاز داشته باشید، تراکتور باغی است. تنوع گسترده تراکتورهای باغی موجود در بازار، ممکن است کاربر را در وهله اول با سردرگمی مواجه سازد و وی را در معرض حجمه تبلیغات گسترده یک برند خاص، بدون آگاهی از مشخصات تراکتور و نیاز واقعی کاربری خود، قرار دهد. انتخاب تراکتور مناسب، نه تنها به راحتی کار کمک می‌کند، در هزینه و زمان مصرفی نیز صرفه‌جویی می‌کند. جدا از میزان اطلاعات و تجربه کاری کاربر، اولین فاکتور پیش از خرید هر وسیله، همواره شناخت نیازهای کاربری مصرف‌کننده و سپس شناخت ویژگی‌های دستگاه‌های موجود در بازار است. در صورت عدم تطابق این دو فاکتور، هر خریدی می‌تواند خریدی ناموفق محسوب شود.
بهترین راه برای دستیابی به یک انتخاب مناسب در زمان خرید تراکتور، ایجاد لیستی از فاکتورهای مهم و مد نظر کاربر می‌باشد. موارد زیر می‌تواند راهنمایی مناسبی برای تهیه این لیست باشد:

– آیا کار با این تراکتور راحت است؟

از جمله موارد سنجش راحتی کار با تراکتور، فاصله مناسب کنسول (داشبورد) جلوی تراکتور و صندلی کاربر است. به طوری که کاربر برای دستیابی به فرمان، دنده‌ها، پدال‌ها مشاهده عقربه‌های نشانگر و…. نیازی به خم شدن و تغییر وضعیت استقرار خود نداشته باشد.
چطور تراکتور مناسب بخریم؟

– آیا کابین و صندلی تراکتور راحت است؟

کاربر ممکن است زمان زیادی را صرف کار با تراکتور در زمین و باغ خود نماید. از این رو راحتی محل استقرار کاربر از جمله فاکتورهای کلیدی انتخاب یک تراکتور است. صندلی قابل تنظیم، فضای کافی برای قرار گرفتن پا در پایین صندلی، ارتفاع مناسب و راحتی در پیاده و سوار شدن از جمله معیارهای مهمی است که یک تراکتور را کاربرپسند می‌سازد. امروزه تراکتورهایی به بازار عرضه شده اند که علاوه بر تمام موارد فوق، مجهز به صندلی و فرمان قابل گردش به منظور راحتی کار حین انجام عملیات با ادوات پشت تراکتوری می‌باشند که از جمله آن می‌توان به تراکتور باغی کمرشکن BCS-FERRARI COBRAM 60 AR اشاره نمود.

– مانورپذیری تراکتور و مطابقت با شرایط کاری مورد نظر:

فاصله بین ردیف در باغات، همواره یکی از عوامل محدودکننده در انتخاب تراکتور بوده‌است. از طرفی، یکی از منابع درآمدی تراکتوری، اجاره و پیمانکاری می‌باشد. تراکتور خریداری شده ممکن است برای کار در هر باغی اجاره داده شود. به‌طور مثال تاکستان‌ها معمولاً دارای کمترین فاصله بین ردیف نسبت به سایر باغات رایج هستند. بنابراین انتخاب تراکتوری با ابعاد مناسب که در کمترین فاصله بین ردیف بتواند کار کند، می‌تواند نوعی آینده‌نگری مناسب به حساب آید. از طرف دیگر، در تمامی مطالعات انرژی و زمان صرف شده در عملیات زراعی، زمان دور زدن تراکتور، یکی از مهم ترین عوامل تأثیرگذار به حساب می‌آید. تراکتورهای کمرشکن، این زمان را تا حد چشمگیری نسبت به تراکتورهای ساده کاهش می‌دهند. همچنین تغییر جهت حرکت نرم از جلو به عقب نیز از جمله فاکتورهای مانورپذیری به حساب می‌آید.

– سرویس و تعمیر تراکتور:

در هنگام انتخاب تراکتور، حتما دو مقوله تأمین قطعات و ارائه خدمات پس از فروش توسط شرکت‌های تأمین‌کننده را در نظر داشته باشید. در غیر اینصورت یک خرابی سطحی می‌تواند به تعلیق یک فصل کاری شما بیانجامد. همچنین ساختار قرارگیری اجزاء داخل کاپوت، راحتی تعمیر را تا حد زیادی برای کاربر مشخص می‌نماید. قرارگیری دور از دسترس موتور از جمله مواردی است که تعمیر را با مشکل مواجه می‌سازد.
چطور تراکتور مناسب بخریم؟

– در دسترس و قابلیت تهییه بودن قطعات یدکی تراکتور :

در بسیاری از مواقع ممکن هست شما به دنبال تعمیر و یا جایگزینی قطعه ای باشید و نتوانید آن قطعه یدکی را پیدا کنید ، پس همیشه در هنگام تهییه یک تراکتور به در دسترس بودن لوازم یدکی هم هم دقت کنید . این مشکل فقط مختص تراکتور شما نیست ؛ در خیلی از لوازم خانگی یا حتی خودوری شخصی شما هم ممکن هست پیش بیاید که این اتفاق بیافتد برای مثال ممکن است برای تعمیر تلوزیون خود به یک تعمیر مراجعه کنید و او به شما بگوید که بنا بر دلیلی قطعه یدکی برای تعمیر تلوزیون سما در بازار پیدا نمیشود …
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.