بهزی

برخی از تجهیزات و لوازم قنادی

پس از معرفی فر شیرینی پزی به عنوان مهمترین تجهیزات و لوازم قنادی مطمئنا این فکر به ذهنتان خطور کرده که کدام یک از وسایل دیگر میتواند در این راه نقش موثری داشته باشد. از همین رو برخی از آنها را خدمت شما معرفی میکنیم: وردنه صفحه گردان شیرینی پزی الک آرد ابزار تزئین کیک همزن برقی ایربراش یخچال قنادی و…
❇️تولید کنندگان لوازم قنادی، این محصولات را در مدل‌های مختلف متناسب با سطح حرفه‌ای افراد طراحی می‌کنند. مثلا برای راه اندازی یک کارگاه حرفه‌ای به ابزارهای شیرینی پزی با کیفیت بیشتری نسبت به لوازم قنادی خانگی احتیاج است. ❇️ترازو یکی از مهم‌ترین وسایل شیرینی پزی محسوب می‌شود. توزین دقیق مواد اولیه در مزه محصول نهایی تاثیر بسیار زیادی دارد. همزن‌های مخصوص شیرینی پزی در سایزهای مختلف و قدرت‌های متنوع در بازار وجود دارد. برای پختن بسیار از کیک و شیرینی‌ها می‌توان از همزن دستی ساده استفاده کرد. یکی دیگر از ابزارهای مهم قالب است. انتخاب نوع قالب به محصول شما شکل می‌دهد. قالب‌های گوناگونی در بازار وجود دارد از میان آنها می‌توان به قالب سیلیکونی، قالب میان تهی، کمربندی و… اشاره کرد. ❇️انواع پیمانه از جنس پلاستیک یا چوبی برای اندازه‌گیری مواد اولیه مختلف وجود دارد. الک در ظاهر وسیله‌ای ضروری به نظر نمی‌آید اما این کالا برای جداکردن دانه‌های ریز و درشت و یک نواخت کردن آرد یا پودر قند مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع قیف و ماسوره از دیگر تجهیزات مورد نیاز برای تزئین ظاهر کیک است. وردنه وسیله‌ای است که برای پهن کردن انواع خمیر کاربرد دارد و در جنس‌های چوب، استیل و سیلیکون تولید می‌شود. کاترها، پایه گردان و ابزار فوندانت از دیگر محصولات مورد نیاز برای قنادی است.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.