بهزی

انواع کفپوش های بتنی

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع کفپوش های بتنی
🔶کف پوش پلیمری🔶

به طورکلی انواع کف پوش پلیمری تشکیل شده از رزین اپوکسی و نیز پلی یورتان است که با ایجاد واکنش بسیار قوی بین مواد تشکیل دهنده خود یک شبکه کاملاً سه بعدی یکپارچه و غیرقابل نفوذ را به وجود می آورند. در حقیقت کف پوش پلیمری نوعی بتن خود متراکم است که این تراکم از طریق فرآیند استفاده از رزین سنگ مصنوعی و یا رزین پلیمری انجام می گیرد. درواقع طی این فرایند بین این ترکیبات پلیمری و افزودنی های شیمیایی چسبندگی بین تمام اجزاء ایجادشده و مقاومت موزاییک پلیمری را تأمین می کند. همچنین لازم به ذکر است که کف پوش های پلیمری به دلیل جذب آب پایین و تراکم بالا اجزا مقاومت بسیار بالایی در آب وهوای سرد و شرایط یخبندان دارند.

🔶کف پوش واش بتن🔶

کف پوش واش بتن همان بتن شسته ای است که در کف سازی های محوطه، پارک و … استفاده می گردد. درواقع این نوع کف پوش یکی از انواع کف پوش های بتنی است که بتن آن از ترکیب سنگ دانه های رنگی و طبیعی، چسب بتن، پودر سنگ، الیاف و دیگر افزودنی بتنی بر روان کننده نوترال پلی کربوکسیلاتی بتن، در انواع ابعاد، طرح، رنگ و نقش تولید می گردد. این موزاییک به روش های مختلفی تولید می گردد که روش های پرسی و ویبره، بیشتر مورداستفاده می باشند.

انواع کفپوش های بتنی
🔶کف پوش بتنی پرسی🔶

کف پوش بتنی پرسی در حقیقت یک جور بتن است که تراکم خود را یا از طریق فشار پرسی به دست می آورد و از ماسه، سیمان، سنگ دانه، پودر سنگ و آب در ابعاد و طرح های گوناگون تولید می شود. درواقع تصویری که با چیدن منظم و هموار قطعات کوچک سنگ های رنگی یا سفال در کنار هم ساخته می شود موزاییک است که یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی بوده و جالب است بدانید که نام سنتی کف پوش بتنی موزاییک است. لازم به ذکر است که کف پوش بتنی پرسی مقاومت سایشی بسیار بالایی دارد و به دلیل مزایای منحصربه فرد و روش تولید آن به عنوان مناسب ترین نوع کف پوش برای محیط هایی همچون پیاده روها و معابری که به عنوان مسیرهای پرتردد شناخته می شود استفاده می گردد.

🔶کف پوش بتنی ویبره ای🔶

به طورکلی جهت تشکیل کف پوش ویبره ای، فشاری وجود ندارد و تراکم بتن و دیگر افزودنی های آن با دستگاه ویبراتور ایجاد می شوند. روش کار نیز به این ترتیب می باشد که مصالح در میکسر (مخلوط کن بتن) ترکیب می شوند، سپس به وسیله تسمه نقاله ای مجهز به ویبراتور قالب های پلاستیکی طرح دار مملو از بتن، موزاییک ها را با لرزش و بر روی تسمه نقاله شکل می دهند.

🔶موزاییک پرسی اتوماتیک🔶

این نوع از کف پوش به طورمعمول معروف به موزاییک ساده ایرانی، موزاییک حیاطی و یا زیر پارکتی است. مراحل ساخت این نوع از موزاییک ها کاملاً اتوماتیک بوده و ازآنجاکه این فرایند پیشرفته تر و مکانیزه تر است باعث می شود موزاییک بتنی استحکام بیشتری داشته باشد و کمتر دچار خردگی و ساییدگی شود. همچنین مقاومت خمشی بالاتری به نسبت موزاییک های دستی دارند و علاوه بر آن به علت بروز بودن دستگاه ساب جلای بیشتری به نسبت موزاییک دستی دارند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.