✴️ مرحله اول: آرماتور بندی راه پله بتنی
اولین مرحله در ساخت پله بتنی آرماتور بندی است. هنگامی که آرماتور بندی پی یا فونداسیون انجام می گیرد، باید مانند ستون ها برای راه پله هم، آرماتور های انتظار مخصوص در نظر گرفته شود که به آنها در اصطلاح ریشه پله بتنی گفته می شود. اهمیت این کار در آن است که بار ناشی از رمپ و پاگرد راه پله از طریق تیر ها و سقف طبقات به ستون ها و از طریق ستون ها به پی ساختمان منتقل می شود. البته بار دو رمپ ابتدایی و بخشی از بار اولین پاگرد به طور مستقیم به پی منتقل می شود. پس از اتمام بتن ریزی فونداسیون، ریشه پله ها یا همان آرماتورهای انتظار پله های بتنی مطابق نقشه های اجرایی قالب بندی شده و اولین رمپ اجرا می شود. ارتفاع ریشه پله ها معمولا در حدود ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر است.

✴️ مرحله دوم: قالب بندی راه پله بتنی
مرحله دوم در ساخت پله بتنی قالب بندی است؛ معمولا برای قالب کف رمپ و پاگرد از تخته های چند لایی روغن کاری شده استفاده می گردد. قالب بندی کناره راه پله نیز به کمک قالب های فلزی انجام می شود. قبل از بتن ریزی باید از محکم بودن قالب های رمپ و پاگرد که با سیم به جک های سقفی بسته شده اند، اطمینان پیدا کرد. زیرا این پایه ها باید وزن قالب، بتن تازه و افرادی که روی آن تردد می کنند را تحمل کند. جهت قالب بندی پله گرد بتنی می توان از قالب های چوبی که انعطاف و شکل پذیری بالاتری دارند، استفاده کرد. اما به غیر از چوب از ورق فلزی نیز به عنوان قالب استفاده می شود.

✴️ مرحله سوم: بتن ریزی راه پله بتنی
مرحله آخر در ساخت پله بتنی بتن ریزی است. پس از اتمام آرماتوربندی و قالب بندی، نوبت به بتن ریزی می رسد. بتن ریزی رمپ راه پله باید از پایین رمپ شروع شود و به سمت بالا هدایت گردد. اگر بتن ریزی از بالای رمپ شروع شود به دلیل وجود جاذبه، بتن به سمت پایین حرکت کرده و ملات دچار اشکال می شود و مقاومت آن کاهش می یابد. این در حالی است که در بتن ریزی رمپ از پایین به بالا این اتفاق نخواهد افتاد. در نهایت زمان کافی برای خشک و سفت شدن بتن نیاز است تا راه پله ایجاد شود. در صورتی که بخواهید از متریال دیگری (چوب، سنگ و غیره) بر روی بتن استفاده کنید، پس از خشک شدن بتن این کار را انجام دهید. در غیر این صورت با صاف کردن صیقل دادن سطح بتن، می توانید یک راه پله بتنی مدرن داشته باشید.