بهزی

جست و جو در بهزی...

تفاوت شکر قهوه‌ای و شکر سفید

زمان مطالعه 1 دقیقه

تفاوت شکر قهوه‌ای و شکر سفید

تفاوت شکر قهوه‌ای و شکر سفید

شکر سفید و شکر قهوه‌ای هر دو از گیاهان مشابهی (نیشکر یا چغندر قند) درست می‌شوند. برای تولید شکر سفید، به‌کمک فرایندی تصفیه‌کننده تمام شیره طبیعی آن به‌اسم ملاس را حذف می‌کنند. در مقابل انواع شکر قهوه ای در ۲ دسته تصفیه‌شده و تصفیه‌نشده قرار می‌گیرند. نوع تصفیه‌شده همان شکر معمولی است که بعدا به آن مقداری ملاس اضافه شده، اما شکر قهوه‌ای تصفیه‌نشده کمتر پردازش شده تا مقداری از محتوای ملاس را حفظ کند. به‌هرحال شکر نهایی قهوه‌ای‌رنگ است و طعمی مثل طعم تافی دارد، در حالی‌ که شکر سفید رنگ و بو ندارد. ملاس در شکر قهوه‌ای رطوبت را نیز در خود نگه می‌دارد و به‌ همین علت غذاهایی که با آن پخته می‌شوند بافت نرم‌تر و متراکم‌تری دارند مانند نان موز، نان کدوسبز و کلوچه‌های نرم.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.