بهزی

تفاوت کارواش خانگی و صنعتی

زمان مطالعه 1 دقیقه

تفاوت کارواش خانگی و صنعتی

تفاوت کارواش خانگی و صنعتی

کارواش خانگی مناسب تمیز کردن محیط های کوچک است. اما کارواش صنعتی همانطور که از نام آن نیز مشخص است، کاربردهای گستره تری دارد و جهت تمیز کردن و شستشوی محیط های وسیع تر مانند کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما تفاوت کارواش خانگی و صنعتی تنها به همین مورد خلاصه نمی شود و در واقع تفاوت این دو مدل در قطعات به کار رفته در آن ها می باشد.
شاسی و بدنه

موتور

از فاکتورهای مهم در انتخاب ابزارالات موتور آن هاست. از تفاوت های اصلی کارواش خانگی و صنعتی نیز در موتور این دو می باشد. موتور استفاده شده در کارواش خانگی از نوع کلکتوری است و می بایست در محیط هایی از آن استفاده شود که فشار زیادی به موتور دستگاه وارد نشود؛ چرا که در صورت استفاده نامناسب و بیش از حد، موتور به شدت داغ شده و دچار آسیب می شود. موتور تعبیه شده در کارواش های صنعتی از نوع القایی بوده و امکان شستشو در طولانی مدت و به صورت مدوام را برای کاربر فراهم می کند. از دیگر موارد فرق این دو می توان به جنس قطعات به کار رفته در پمپ و موتور آن ها اشاره کرد. قطعات به کار رفته در کارواش های خانگی معمولا از سرسیلندرهای برنجی با کیفیت متوسط و یا آلومینیومی هستند که تا حدودی از کیفیت پایین تری برخوردارند. این در حالی است که کارواش های صنعتی مجهز به سرسیلندر برنجی با درجه کیفیت بالایی می باشند. همچنین مواد به کار رفته در پیستون کارواش های خانگی و صنعتی نیز تفاوت هایی با یکدیگر دارند، به این صورت که در کارواش های صنعتی جنس پیستون از سرامیک است و در هنگام تماس با آب دچار سایش نخواهد شد. دلایل ذکر شده در تفاوت موتور کارواش های خانگی و صنعتی بیانگر این است که استفاده از کارواش صنعتی در کارهای حجیم و طولانی مدت مناسب است زیرا آسیبی به موتور القایی آن وارد نخواهد شد.

شلنگ

جنس شلنگ از دیگر تفاوت کارواش خانگی و صنعتی است. با وجود اینکه در هر دو نوع کارواش ها از شلنگ فشار قوی استفاده شده است اما جنس شلنگ ها در مدل صنعتی از بافت مستحکم فولاد بوده که قابلیت عبور جریان آب را با فشار بالا داشته و همچنین مقاومت زیادی در برابر شرایط مختلف دارند. در حالی که جنس این شلنگ فشار قوی در کارواش خانگی لزوما از بافت فولادی نمی باشد. بافت فولادی در شلنگ کارواش صنعتی باعث شده تا در هنگام عبور وسایل نقلیه سنگین از روی آن دچار آسیب و قطع و وصل شدن آب نیز نشود.
تنظیم فشار

وزن

مورد دیگری که می توان در تفاوت کارواش خانگی و صنعتی به آن اشاره کرد، وزن آن هاست که البته این مورد دور از انتظار نخواهد بود. کارواش های صنعتی از وزن بیشتری نسبت به کارواش های خانگی برخوردارند و حداقل وزنی برابر با ۲۰ کیلوگرم دارند، در حالیکه کارواش های خانگی دارای وزنی سبک تر و حدود ۵ کیلوگرم دارند. بنابراین حمل و نقل نوع خانگی کارواش ها بسیار راحت تر خواهد بود.

شاسی و بدنه

جنس بدنه یا شاسی تفاوت دیگر این دو نوع کارواش است. با توجه به این که کارواش صنعتی در محیط های صنعتی استفاده می شود لازم است دارای بدنه ای مقاوم تر باشد؛ بنابراین بدنه آن از فلز با مقاومت بالاست. اما جنس به کار رفته شده در کارواش های خانگی از پلاستیک است و به همین دلیل بدنه ضعیف تری نسبت به کارواش صنعتی دارد.
شاسی و بدنه

تنظیم فشار

گیج فشار یا فشارسنج از دیگر تفاوت کارواش خانگی و صنعتی است و کارواش های صنعتی برخلاف مدل خانگی مجهز به فشارسنج هستند و به همین دلیل امکان کنترل و کم و زیاد کردن قدرت فشار فراهم می شود. با بیشتر شدن قدرت فشار، دبی خروجی آب نیز افزایش می یابد.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.