بهزی

انواع مختلف نبات

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع مختلف نبات
شاخه نبات:
بلورهای نبات که به دور یک نخ تشکیل شده اند را شاخه نبات می گویند.
انواع مختلف نبات
نبات چوبی:
بلورهای نبات به دور یک چوب تشکیل می شود. نبات چوبی نسبت به نبات های نی دار پلاستیکی بهداشتی تر است زیرا چوب سه مرتبه جوشانده می شود و کاملاً بهداشتی است اما نی های پلاستیکی غیر بهداشتی و سرطان زا هستند.
نبات دندانه:
این نوع نبات قابلیت شکنندگی بسیار بالا دارند و در چای راحت حل شده و برای مصارف خانگی آسان و مناسب می باشد. در هنگام مصرف این نوع نبات ، نیازی به شکستن آن ، با شیء یا دست نیست و برای مصرف آماده می باشد.
نبات مخلوط:
این نوع نبات که در کف و جداره ی پاتیل ها به صورت تخته تشکیل می شود به دلیل شکل نامنظم آن بیشتر به صورت فله عرضه می گردد . غلظت خیلی زیاد شیره در کف پاتیل ها باعث تخته شدن این نبات می شود.
پرده نبات:
این نبات از نظر کیفیت با دیگر نبات های شاخه و چوبی هیچ تفاوتی ندارد و نباتی است که روی پاتیل ها تشکیل شده و تنها تفاوتش با نبات های دیگر ترد و نازک بودن آن می باشد.
پودر نبات:
این نوع نبات از شکر درشت تر بوده و همان خرده های نبات است که قابلیت حل شدن بالایی دارد.
موارد مصرف نبات:
از نبات برای تزیین سفره های عقد و هفت سین و برای شیرین کردن چای و نوشیدنی های گیاهی استفاده می شود. از پرمصرف ترین نبات ها ، نبات چوبی و نبات شاخه هستند که انواع طعم دار آنها در بازار وجود دارد . نبات دارچینی، نعنایی ، زعفرانی ، زیره ، لیمویی ، آویشن و... از این محصولات هستند که مصرف آن با یک فنجان چای گرم بسیار دلپذیر است. نبات طعم و مزه بهتری در مقایسه با قند و شکر دارد، بنابراین می توانید به جای مصرف قند و شکر همراه چای از شاخه نبات هایی که شکنندگی بالایی دارند و به راحتی خرد و آب می شوند ، استفاده کنید. برای شیرین کردن شربت می توانید از پودر نبات استفاده نمایید.
انواع مختلف نبات
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.