کشمش سبز
این نوع کشمش سرشار از مواد مغذی و فیبر است که باعث تقویت و بهبود دستگاه گوارش و رفع بیماری های گوارشی می شود. این نوع کشمش پتاسیم و منیزیم نیز دارد که از بیماری های قلبی جلوگیری کرده و سموم را از خون بدن حذف می کند. از دیگر خواص خشکبار کشمش سبز که از انگورهای سبز رنگ به روش امولسیون سرد تولید می شود، می توان به جلوگیری از سنگ کلیه، نقرس، آرتروز و … اشاره کرد.
کشمش تیزابی یا طلایی
برای تهیه این نوع کشمش از انگور بی دانه استفاده می شود که آغشته به روغن تیزاب شده و در دود گوگرد خشک می شود. رنگ این نوع کشمش زرد کهربایی یا طلایی روشن مایل به قهوه ای است. از تیزاب برای زود تر خشک شدن کشمش استفاده می شود. استفاده از تیزاب یا همان اسید سیتریک باعث می شود تا خواص بی شمار کشمش کاهش یافته و عوارضی مانند کشمش عوارضی مانند سرطان و … را برای انسان به وجود می آورد.

مویز
مویز یک نوع کشمش است که از انگور های شاهانی یا انگور های سیاه مجلسی تهیه شده است. این کشمش هسته دار است و قند بسیار زیادی دارد. مویز نسبت به سایر کشمش ها، گوشتی تر بوده حبه های آن نیز درشت تر است. خواص مویز نسبت به سایر انواع کشمش بسیار بیشتر است و برای درمان بیماری های مختلف، مصرف آن توسط پزشکان توصیه می شود.
کشمش پلویی
کشمش پلویی یکی از پر طرفدار ترین انواع کشمش در ایران است که در تهیه پلو و غذا های مختلف مصرف می شود. این نوع کشمش رنگ قهوه ای و تیره دارد و قبل از استفاده در غذا، باید در روغن تفت داده شود تا طعم و عطر آن ازاد شود. کشمش پلویی مرغوب در آفتاب خشک می شود و خواص و طعم خود را حفظ می کند. این کشمش رنگ سرخ تری دارد و به بسیاری از کشور های دیگر صادر می شود.