مالتودکسترین چیست؟
مالتودکسترین یک پلی ساکارید است که به عنوان افزودنی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. مالتودکسترین از نشاسته توسط هیدرولیز جزئی تولید می شود و معمولا به عنوان یک پودر خشک یافت می شود. این ماده به راحتی قابل هضم است، که به سرعت به عنوان گلوکز جذب می شود و به نسبت درجه پلیمریزاسیون مقدار شیرینی متفاوت دارد. معمولا برای تولید نوشابه و آب نبات استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان یک افزودنی در انواع دیگر غذاهای فرآوری شده یافت شود.

کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی
🔸آب نبات
🔸اسنک
🔸غذای کودک
🔸غذاهای کنسروی
🔸و دیگر مواد غذایی

تفاوت مالتو دکسترین و ساکارز
هر دو کربوهیدرات هستند، اما برخلاف ساکارز، مالتودکسترین شیرین نیست. هم شکر و هم مالتودکسترین حاوی چهار کالری در هر گرم هستند.
مالتودکسترین میتواند جایگزین مناسبی برای شکر باشد زیرا دارای خواص مشابهی با شکر است. این ماده میتواند در آب حل شود و یک ماده چسبنده ایجاد کند، بنابراین میتواند در برخی غذاها برای کاهش شیرینی مورد استفاده قرار گیرد.
