بهزی

کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی

زمان مطالعه 1 دقیقه

کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی

مالتودکسترین چیست؟

مالتودکسترین یک پلی ساکارید است که به عنوان افزودنی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. مالتودکسترین از نشاسته توسط هیدرولیز جزئی تولید می شود و معمولا به عنوان یک پودر خشک یافت می شود. این ماده به راحتی قابل هضم است، که به سرعت به عنوان گلوکز جذب می شود و به نسبت درجه پلیمریزاسیون مقدار شیرینی متفاوت دارد. معمولا برای تولید نوشابه و آب نبات استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان یک افزودنی در انواع دیگر غذاهای فرآوری شده یافت شود.

کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی

کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی

🔸آب نبات
🔸اسنک
🔸غذای کودک
🔸غذاهای کنسروی
🔸و دیگر مواد غذایی

کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی

تفاوت مالتو دکسترین و ساکارز

هر دو کربوهیدرات هستند، اما برخلاف ساکارز، مالتودکسترین شیرین نیست. هم شکر و هم مالتودکسترین حاوی چهار کالری در هر گرم هستند.
مالتودکسترین می‌تواند جایگزین مناسبی برای شکر باشد زیرا دارای خواص مشابهی با شکر است. این ماده می‌تواند در آب حل شود و یک ماده چسبنده ایجاد کند، بنابراین می‌تواند در برخی غذاها برای کاهش شیرینی مورد استفاده قرار گیرد.

پست‌های مشابه






  • مالتودکسترین چیست؟

  • کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی

  • تفاوت مالتو دکسترین و ساکارز