بهزی
خانه وگن نسیم در رشت
خانه وگن نسیم در رشت

خانه وگن نسیم،خانه وگن در رشت

دستور پخت سوپ سیر گیاهی

زمان مطالعه 1 دقیقه

دستور پخت سوپ سیر گیاهی

سوپ سیر گیاهی یکی از محبوب‌ترین غذاهای وگان است که بدون هیچ‌گونه گوشت و فرآورده لبنی در آن درست می‌شود. عطر و طعم و خواص این غذا فوق‌العاده است و به‌عنوان جذاب‌ترین رسپی غذاهای وگان شناخته می‌شود.

ارزش غذایی سوپ سیر و شیر وگان:
دستور پخت سوپ سیر گیاهی

🧄 تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن

🧄 سرشار از آنتی‌اکسیدان

🧄 رفع کننده عفونت‌های بدن

🧄 درمان‌کننده بیماری‌های ویروسی

مواد موردنیاز برای تهیه سوپ سیر و شیر وگان:

▪️ سیر: 6 حبه ▪️ پیاز متوسط خردشده: ۲ عدد ▪️ بادام: 1/2 پیمانه ▪️ آرد سوخاری: 1/2 پیمانه ▪️ شیر گیاهی: ۱ پیمانه ▪️ آب و عصاره سبزیجات: ۷ پیمانه ▪️ روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری ▪️ نمک، فلفل و جعفری خردشده: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ سیر و شیر گیاهی

سیرها را با روغن زیتون مخلوط کنید و آن‌ها را به‌خوبی تفت دهید. پس از ۲۰ دقیقه، پیازها را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

فرگاز را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و پس از گرم‌شدن، آرد سوخاری را روی ورق روغنی پهن کرده و داخل فر قرار دهید. صبر کنید تا به‌خوبی خشک و برشته شود. سپس بادام‌ها و آرد سوخاری برشته را با میکسر له و آن را یکدست کنید.

سیر و پیازهای تفت‌داده شده را هم به‌صورت جداگانه درون میکسر بریزید تا کاملاً مخلوط شود. عصاره سبزیجات و شیر گیاهی را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیایند.

مواد میکس شده را همراه با دو پیمانه عصاره سبزیجات مخلوط کنید تا یک ترکیب خامه‌ای و یکدست به دست آید. سپس مخلوط خامه‌ای را به عصاره سبزیجات و شیر داخل قابلمه اضافه کنید و پس از قوام آمدن همراه با جعفری، نان تست و کمی آبلیمو نوش جان کنید.