بهزی

آنچه باید درمورد ظروف آشپزخانه بدانید؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

آنچه باید درمورد ظروف آشپزخانه بدانید؟

ظروف آشپزخانه را می توان مهمترین و اساسی ترین لوازم موجود در آشپزخانه دانست، وظیفه اصلی که هر آشپزخانه برای آن استفاده می شود تهیه غذا است و شما به راحتی نمی توانید بدون داشتن وسایل آشپزخانه صحیح این کار را انجام دهید.

اما ظروف آشپزخانه دقیقاً چه چیزهایی هستند و چگونه مطمئن می شوید وسایل مناسبی را برای نیازهای آشپزی خود تهیه کرده اید؟ برای اطلاعات بیشتر ادامه مطلب را دنبال کنید.

ظروف یا همان لوازم مورد نیاز آشپزخانه را می توان به عنوان هر ابزاری که در فرآیند پخت و پز یا تهیه غذا در آشپزخانه استفاده می شود، تعریف کرد. بسته به این که برای چه کاری استفاده می شود می تواند به صورت دستی یا الکتریکی کار کند، به عنوان مثال، ماشین لباس شویی، ماشین ظرف شویی، یا انواع ظروف چدنی. برای تهیه غذا یا نگهداری غذا معمولا از ظروف آشپزخانه استفاده می شود، در حال حاضر تولید کنندگان برای هر کاری ظروف مخصوصی طراحی و تولید می کنند.

انواع ظروف آشپزخانه کدامند؟

سینی ها
لیوان و قاشق اندازه گیری
کارد و چنگال (چاقو، چنگال و قاشق)
تخته های خرد کردن
پختن ظروف
میکسر برقی (دستی و نیمکت)
کفگیر
قابلمه ها
بخارپزها
غنی کننده سیب زمینی
و صدها ظروف دیگر.
ماهیتابه ها
درب باز کن
قیچی آشپزخانه
کاسه های مخلوط کردن

یک تاریخچه مختصر از ظروف آشپزخانه ؟

با شروع عصر مفرغ، حدود ۳۶۰۰ سال قبل از میلاد، خانوارهای ثروتمندتر در مناطق خاورمیانه و مدیترانه، وسایل سنگی و چوبی خود را به نفع ظروف ساخته شده از برنز تغییر دادند. همانطور که سوابق باستان شناسی به ما می گوید ، عصر مفرغ عصر آهن را دنبال می کرد و انواع پیچیده تری از متالورژی ابزارهای مفیدتری را برای تهیه غذا تولید می کرد.

اما تحول زیادی در حدود قرن ۸ قبل میلاد، شروع شد که به امپراتوری مربوط می شود. رومی ها انواعظروف آشپزخانه را از جمله قلاب های گوشتی، چرخ گوشت، کفگیر، آبکش / صافی و ملاقه که اغلب از آهن ساخته می شوند و همچنین قابلمه ها و کتری های ساخته شده از برنز و سفال، رواج دادند.

با شروع دوره مدرن اولیه، شما می توانید با ابزارهای مانند هسته های سیب، پیچ چوب پنبه و بعداً، با گسترش مواد غذایی کنسرو، درب باز کن، مهارت های بیشتری را ببینید.

قرن نوزدهم، به ویژه در ایالات متحده، شاهد افزایش چشمگیری در تعداد ظروف آشپزخانه موجود در بازار بود. نشانه های عدم رضایت از ظروف مسی، که با غذاهای اسیدی واکنش نشان می دهند، در حال ظهور بود و سایر فلزات محبوبیت پیدا کردند. با شروع قرن ۲۰، ظروف آشپزخانه معمولاً از آهن و فولاد (قلع یا مینا)، نیکل، نقره، قلع و آلومینیوم، چدن ساخته می شدند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.