بهزی
بازرگانی تمر الملک، فروش عمده و صادرات خرما و مشتقات خرما در خوزستان
بازرگانی تمر الملک، فروش عمده و صادرات خرما و مشتقات خرما در خوزستان

بازرگانی تمر الملک، فروش عمده و صادرات خرما و مشتقات خرما در خوزستان

طریقه نگهداری خرما در منزل

زمان مطالعه 1 دقیقه

طریقه نگهداری خرما در منزل

بسیاری از ما پس از خرید خرما آن را خارج از یخچال نگهداری می کنیم اما این کار ماندگاری خرما را کاهش می دهد. یک ذخیره سازی خوب می تواند رطوبت، طعم و مزه خرما را حفظ کند. برای ذخیره سازی خرما به مدت طولانی تر و حفظ مزه آن از ترفندهای زیر کمک بگیرید.

خرما را درون یخچال نگهداری کنید:

خرما های تر را درون یخچال نگهداری کنید، زیرا خرما های مرطوب می توانند مکانی برای رشد موجودات میکروسکوپی باشند.
گذاشتن خرما درون یخچال سبب می شود مزه خرما حفظ شود و از فاسد و ترش شدن آن جلوگیری گردد.
خرماهای تازه در صورت بسته بندی درست تا حدود هشت ماه در یخچال می مانند و خرماهای خشک را می توان تا یک سال در یخچال نگهداری نمود.
مراقب باشید که خرما را پیش خوراکی بو دار مانند سیرنگذارید زیرا خرما خیلی زود به خود بو می گیرد.

خرما در درون فریزر نگهداری کنید:

بهترین مکان برای ذخیره سازی خرما برای یک مدت طولانی فریزر شما خواهد بود.

خرما ها را درون یک کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار دهید و هوای اضافی آن را خارج کنید. وجود هوا درون کیسه می تواند زمان فاسد شدن مواد غذایی را سرعت ببخشد.

فضای یک سانتی متر برای خرما ها در نظر بگیرید که در صورت یخ زدن خرماها، با افزایش حجمی که پیدا می کنند باعث پاره شدن کیسه ذخیره سازی نشوند.

روی خرما ها تاریخ بنویسید تا بیش از حد خرما درون کیسه پلاستیکی نماند.

خرما را در انتهایی ترین بخش فریزر ذخیره سازی کنید، تا زمان ذخیره سازی آن افزایش یابد و دیرتر خراب شود. اینگونه وقتی برق قطع شود، وسایل منجمدی که در انتهای ترین بخش فریزر قرار دارند، دیر تر یخ شان آب می شود و سالم می مانند.

شما می توانید با یک بسته بندی خوب خرما را تا 3 سال در فریزر نگهداری کنید.

طریقه نگهداری خرما در منزل
نکات نگهداری خرمای خشک

خرمای خشک را می توانید در هوای اتاق نگهداری کنید.

خرماهای خشک و نیمه خشک را می توانید در دمای اتاق نگهداری کنید.

در پاسخ به سوال برخی از شما کاربران نمناک دراین رابطه باید بگوییم که خرماها را بهتر است درون ظرف سر بسته بریزید و این ظرف اگر شیشه ای باشد بهتر است.

خرماها را دور از دسترس حشرات، درون کمد و یا ظرف میوه ذخیره سازی کنید.

خرما ها را زیر نور مستقیم خورشید و کنار اجاق گاز قرار نگیرند.

خرما را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید زیرا گرما سبب فاسد شدن خرماها می شود.

در صورت نگهداری در کابینت منزل خرما ها یکماه بیشتر قابل استفاده نیستند پس سعی کنید در یک زمان مناسب خرماها را مصرف کنید.