نکاتی در انتخاب اقامتگاه های بوم گردی
اقامتگاه بوم گردی، جایی است که شما در زمان استراحت در آنجا، با بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی آن دیار هم آشنا میشوید. بدون آنکه نیاز به دیدن فیلم یا ویدیو یا خواندن کتاب باشید. شما میتوانید طعم لذیذ غذاها و نوشیدنیهای محلی همان استان را بچشید. لباسهای محلی مردمانش را که بر درب و دیوار بنا، آوایزان شدن ببینید. لوازم پخت و پز و شیوه پخت و پز آنها را در صورتی که اقامتگاه به نمایش گذاشته باشد، مشاهده کنید.
میتوانید در اقامتگاه بوم گردی ، بخشی از فرهنگ مردمان ایران را از نزدیک تجربه کنید. مثل پشت کرسی بشینید، در کنار سماور و پشتیهای رنگارنگ نشسته و دمنوش گیاهی یا چای سبز ارگانیک و شیرینی و نان محلی همان دیار را بخورید و بنوشید.اقامتگاه بومگردی، سعی میکند شما را از دنیای مدرنیته امروزی به دنیای گذشته ببرد. پلی است که سنت را به مدرنیته وصل میکند. میتوانید به گذشته بروید و طرز سبک زندگی مردمان گذشته خیلی دور یا معاصر را در خانههایی که به همین منظور بازسازی و تعبیه شده، تجربه کنید. تجربهای که صرفا دیدن آنها در موزههای مردمشناسی سراسر کشور امکان پذیر بود و تجربه عملی و عینی آنها، اکنون در اقامتگاههای بوم گردی استانها در دسترس عموم علاقمندان به فرهنگ و هنر این دیار اهورایی است.

اقامتگاه بومگردی خوب چه ویژگیهایی دارد؟
اقامتگاه بومگردی بایستی چه درجه ۱ باشد چه درجه ۳، کاملا تمیز باشد.
- اقامتگاه بومگردی چه در مناطق سردسیر شمال غرب چه مناطق گرمسیر جنوبی کشور، بایستی مجهز به لوازم سرمایشی و گرمایشی با کیفیت و سالم باشد.
- اقامتگاه بومگردی برای تبلیغ محل خود و پاسخگویی بهتر به نیاز مشتریان، بهتر است پرسنل آموزش دیده آشنا به یک زبان خارجی داشته باشد.
- اقامتگاه بومگردی شایسته است که برای رفاه حال مخاطبان خود، در شبکههای اجتماعی حضور داشته باشد.
- اقامتگاه بومگردی شایسته است که امکان تهیه غذا و نوشیدنیهای سنتی و بومی و محلی را برای مسافران فراخور درخواست و نیاز آنها فراهم کند.
- فروش خوردنی جات و ادویه و صنایع دستی و کتاب و بروشور در اقامتگاه بومگردی، ممنوع نیست و میتواند ابزاری برای درآمدزایی بنگاه باشد. مخصوصا به گردشگران خارجی.
- اقامتگاه بومگردی بهتر است که نزدیک مقصدهای گردشگری مهم شهر یا روستا باشد. موقعیتیابی اقامتگاه گردشگری نقش مهمی بر درآمدزایی خود و سایر مناطق و اماکن توریستی همجوار دارد.
قریب به ۱۰۰۰ اقامتگاه بوم گردی در ۳۱ استان کشور مجوز فعالیت دارند که انتظار میرود در روزگار پسا کرونای ایران عصر ۱۴۰۰ شمسی، هم شمار اقامتگاههای بومگردی کشور افزایش یابد و هم بر شمار گردشگران داخلی و خارجی علاقمند به اسکان در این اماکن فرهنگی و هنری و تاریخی، افزوده شود.
لذا سرمایه گذاری در ساخت و بهره برداری از اقامتگاه های بومگردی در ایران قرن پانزدهم هجری شمسی، اقدامی ارزشمند برای ثروتآفرینی و کسب درآمد و کارآفرینی اجتماعی است. به خصوص که مناطق پر توریست ایران مثل شیراز و اصفهان و یزد و تبریز و استانهای شمالی و مذهبی کشور، پتانسیل عالی برای ساخت اقامتگاه بومگردی و درامد زایی از این راه دارند.
اقامتگاه بوم گردی، در واقع حس طبیعت گردی و فرهنگ گردی میدهد و حس زیستن به سبک سنتی را تداعی میکند. اقامتگاههای بوم گردی در ایران امروز، یک جاذبه برای ماندگاری گردشگری و مناطق هدف گردشگری کشور بوده و بایستی مردم و مسئولان به این ظرفیت توجه کنند. چرا که بهترین محرک رونق اقتصاد روستا بوده و از مهاجرت به شهرها جلوگیری میکند.
اقامتگاههای دزفول
اقامتگاههای دزفول با معماری سنتی، نزدیکی به جاذبههای گردشگری مثل رود دز و آبشار شوی، و فضایی آرامشبخش، گزینهای عالی برای اقامت شما هستند. رزرو بهترین اقامتگاه دزفول را با قیمت مناسب تجربه کنید و از زیباییهای طبیعی و تاریخی این شهر لذت ببرید.