بهزی

معرفی انواع باربیکیو ها

زمان مطالعه 1 دقیقه

معرفی انواع باربیکیو ها
معرفی انواع باربیکیو ها

باربیکیو که در زبان انگلیسی به صورت Barbecue یا BBQ نوشته می شود، یک روش پخت غذا است که در معادل فارسی طبخ گوشت در دمای اندک و به صورت پیوسته است. در این روش انواع گوشت را توسط سیخ یا روی میله های فلزی، در معرض حرارت آتش قرار می دهند تا پخته شود. در این روش گرمای مورد نیاز برای پخته شدن گوشت، به وسیله چوب، زغال، گاز و یا برق تامین می گردد. در حقیقت در این نوع پخت، گوشت در معرض غیر مستقیم حرارت قرار می گیرد.پس می شود گفت که به پخت گوشت با گرما و سرعت کم باربیکیو گفته می شود. گوشت هایی که معمولا در باربیکیو طبخ میشود گوشت های استخوان دار و بزرگ مانند دنده میباشد. نکته اصلی در پخت به این روش، قرار ‘گرفتن گوشت به صورت غیرمستقیم با شعله های آتش می باشد؛ بنابراین زمان پخت گوشت با این روش احتمالا ساعت ها و حتی یک روز کامل طول بکشد.

باربیکیو گازی: این باربیکیو بسیار سریع به دمای مد نظر شما می رسد و هم چنین با افزودن یک صفحه گریل این قابلیت را ایجاد می کنید تا گرمای یکسان برای طبخ غذاهای گریل مثل سبزیجات و گوشت و… را به وجود آید.در بین مدل های متفاوت باربیکیو مدل زغالی به سبب تولید گاز دی اکسید کربن برای محیط زیست و فضای منازل بسیار مضر است اما باربیکیو گازی به سبب قابلیت تنظیم اندازه شعله و استفاده گاز بیشتر از باقی مدل ها طرفدار و حامی محیط زیست باشد.
هم چنین پژوهش های علمی ثابت کرده است که دود ایجاد شده از ذغال سبب ایجاد مواد مضری در غذا می باشد که سلامتی افراد را در بازه طولانی مدت تهدید می کند.اما در هنگام استفاده از مدل های گازی بخار بیشتری در مقایسه با مدل های ذغالی به وجود می آید و به همین دلیل مواد غذایی گریل شده آبدارتر هستند.
باربیکیو های گازی در مقایسه با مدل های دیگر از استاندارد ایمنی بیشتری دارا هستند. برای استفاده از باربیکیو گازی به ماده اشتعال زایی که سبب ایجاد خطر شود نیازی نمی باشد.

معرفی انواع باربیکیو ها

کباب پز ذغالی: حرارت مورد نیاز برای پخت غذا از ذغال بدست می آید و یکی از پرطرفدارترین مدل ها است که طعم دودی و لذیذی به غذا می دهد. اما معایب این نوع کبابپز تولید گاز دی اکسید کربن تمیز کردن سخت آن بخاطر خاکستر حاصل از آتش و تولید زباله و ایجاد بوی بد است.
مزایای این کبابپز ذغالی نیز سرعت پخت پایین است که باعث می شود غذا به خوبی مغز پخت شود و زیر حرارت غیر مستقیم و طولانی مدت طعم غذا دودی شده و مزه لذیذی میگیرد.
هم چنین کبابپز ذغالی نسبت به کبابپز گازی بسیار مقرون بهصرفه تر است.
کبابپز ذغالی برای استفاده کردن در طبیعت و موقعیت هایی که دارای مکان باز است مناسب است چرا که نیازی به اتصالی گاز یا برق ندارد.

معرفی انواع باربیکیو ها

باربیکیو برقی: این دسته از باربیکیو ها با استفاده از انرژی برق کباب کردن گوشت و مواد غذایی دیگر را انجام میدهد.
توجه کنید که در ساخت این نوع از باربیکیو از المنت استفاده شده و هیچ دودی تولید نمیشود باربیکیوی برقی برای استفاده در آپارتمان بسیار مناسب است.
قبل از خرید باربیکیوی برقی حتما محل قرار گرفتن آن را معین کنیدجنس بدنه باربیکیو بسیار مهم است جنس بدنه باید از استیل ضد زنگ و یا چدن باشد. این دو جنس مقاومت بالایی در برابر گرما و رطوبت دارد و طول عمر مفید بیشتری را دارا است.

معرفی انواع باربیکیو ها
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.